dorinBc Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 cat de josnici sunteti , ati mai pus poze si cu el , st penalii frate , akuma vad utilizatori cat vulgar vorbitii, , akuma cred cand o sa citici o sami dati ban ca vam spus adevarul , fratilor vb toti ca tiganii , mia placut faza " cocalar" ari vine sa stergeti pozele cu el ca e prea de tot , bate la obraz prea tiganie
sTrEs Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 eu am vrut sa zic atat: sa ti-o vad posta pe yonela de toti boccii de pe rst =)
dorinBc Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 uite cava ce e de rasss de la LLegoLLaS "n-am vrut sa postez da' m-a pleznit un val de ras... " cica la pleznit un vall de rasss , se vede ca ii ai pe ai 7 anii nu stii sa te exprimii si esti de tot rasull ,,parca st fetite de 10 aniii vai vai asa va miorcaiti. k
dorinBc Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 uitel pe tiganuu vb de lup si uitel vb ca p.u.l.a
dorinBc Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 in plm aici pe forum st nu mai analfabeti , in plm muriti de foame vine griza pe voi
sTrEs Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 in plm aici pe forum st nu mai analfabeti , in plm muriti de foame vine griza pe voiAici sunt numai analfabeti ? Observ ca te-a lovit grav "griza" in stomacel..
MrRip Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Mars in scorbura !Am mai scapat de unu'.
AhEaD Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 in plm aici pe forum st nu mai analfabeti , in plm muriti de foame vine griza pe voiCoaie, dute-n anii matii.Credeam ca nu dau nici un ban din tot threadu asta ( you made my day ).Ti-am dat ban nu din dusmanie, ci ca sa te opresc sa nu te faci si mai mult de cacat!