DS Posted June 17, 2006 Report Posted June 17, 2006 Thanks go to: InfiniteCum sa folosesti un cont de e-mail gratis ca sa "bomb" contul de e-mail la altcineva."Bomb" in acest tutorial ,a umple spatiul liber a unui mail.Poti folosi orice ca sa trimiti la victima,recomand *.bmp pt ca au marimi mari si pot umple spatiul mai repede in special Hotmail .Alte optiuni: *.exe, *.doc, *.txt, *.rtf, *.jpg, *.gif, *.bmp, s.a.m.d.Acest tutorial nu trebuie neaparat luat in serios.Cine il ia in serios,ia pe cont propriu.Unii oameni se enerveaza cand Inbox-ul este plin de "spam".In cazul in care va cunoaste personal si stiu ca tu ai facut-o ar fi tentat sa va tabaceasca.FOLLOW WHAT I SAY AT YOUR OWN RISKIngrediente: 1- Cont de Hotmail2- *.bmp sau altceva care sa faca plinul inbox-ului3- Bun simt Sa incepem:1 - Deschide o noua pagina cu http://www.Hotmail.com. 2 - Logheaza-te la contul tau de Hotmail3 - Click pe "MAIL" 4 - Scrie mailul victimei , la subiect si continut scrii ce doresti5 - Click pe "ATTACH" > "FILE"6 - Click pe "BROWSE" ,apoi cauti in calcul tau *.bmp, *.exe, *.doc, *.txt, *.rtf, *.jpg, *.gif sau ceva ce sa-i umple inbox-ul 7 - Daca ai ceva arhivat dai un simplu click pe "OK",daca ai mai multe *.bmp, *.exe, *.doc, *.txt, *.rtf, *.jpg, *.gif dai click pe "OK and Attach Another" ,dai click cand ai terminat pe "OK"8 - Trimiti victimei mailul prin "SEND" 9 - Apesi Back la browserul tau10-Repeti 8 si 9 11-Repeti pana te plictisesti. Bafta Quote
Fatal1ty Posted June 17, 2006 Report Posted June 17, 2006 m-am plictisit deja :@ ... nu prea am chef "bombe" Quote
DS Posted June 17, 2006 Author Report Posted June 17, 2006 Adica nu-i bine ce am facut Shocker?a? asta vrei sa zici? Quote
DS Posted June 17, 2006 Author Report Posted June 17, 2006 Treaba lor daca stiu , poate altii nu stiu Quote