Jump to content
l34k

Tarile cu cele mai permisive legislatii legate de hacking

Recommended Posts

Posted (edited)

M-am gandit ca e important sa stim ce tari au legislatia cea mai permisiva pentru hackeri, ca sa stim de unde sa ne luam VPN-uri, proxy-uri, socks-uri, si asa mai departe.

Detine cineva informatii?

Am sa incep cu Thepiratebay, care face hosting in Suedia, mai exact in STOCKHOLM.

PS: Cine are chef sa posteze si oferte de VPN/Proxy/SOCKS.

Indicat ar fi sa dam un link si descrierea.

Exemplu:

SwedenDedicated – 15 Euro/3 Months Xen/VMWare VPS

http://www.lowendbox.com/blog/swedendedicated-15-euro3-months-xenvmware-vps/

Edited by l34k
Posted
stiu,am inteles ca fbi'u a saltat administratorii website-ului,si sunt sub sechestru...

tot anyproxy.net ramane forta.

frate cei mai vechi si cei mai tari sunt cei de la 5socks.net si dupa vine soxx.biz . astia sunt cei mai tari ;)

Posted
M-am gandit ca e important sa stim ce tari au legislatia cea mai permisiva pentru hackeri, ca sa stim de unde sa ne luam VPN-uri, proxy-uri, socks-uri, si asa mai departe.

Nigeria

Tailanda

....

si mai sunt

dar nu te ajuta la nimic daca folosesti proxy-uri din tarile care au legi mai permisive. Te-ar ajuta daca ai locui intr-una din tarile respective.

Posted
Nigeria

Tailanda

....

si mai sunt

dar nu te ajuta la nimic daca folosesti proxy-uri din tarile care au legi mai permisive. Te-ar ajuta daca ai locui intr-una din tarile respective.

Am senzatia ca esti judecat conform legislatiei din tara respectiva daca folosesti un proxy din tara respectiva, pentru ca e ca si cand ai folosi proxy-ul de acolo.

Cine are argumente contra rog sa-si exprime opinia.