l34k Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 (edited) M-am gandit ca e important sa stim ce tari au legislatia cea mai permisiva pentru hackeri, ca sa stim de unde sa ne luam VPN-uri, proxy-uri, socks-uri, si asa mai departe.Detine cineva informatii?Am sa incep cu Thepiratebay, care face hosting in Suedia, mai exact in STOCKHOLM.PS: Cine are chef sa posteze si oferte de VPN/Proxy/SOCKS.Indicat ar fi sa dam un link si descrierea.Exemplu: SwedenDedicated – 15 Euro/3 Months Xen/VMWare VPShttp://www.lowendbox.com/blog/swedendedicated-15-euro3-months-xenvmware-vps/ Edited October 30, 2011 by l34k Quote
remuszica Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 eu cumpar socks-uri de la anyproxy de 3 ani...folosesc hma ca vpn...pareri? Quote
l34k Posted October 30, 2011 Author Report Posted October 30, 2011 Dai un link te rog? Tot ce-am gasit a fost in rusa.Cat platesti?Pe ce perioada? Quote
The_Arhitect Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 (edited) Eu folosesc Super VPN/ VPNod/ RealVPN si un server dedicat apropo remuszica vezi ca nu prea sunt de incredere hma aia ..... Edited October 30, 2011 by The_Arhitect Quote
remuszica Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 stiu,am inteles ca fbi'u a saltat administratorii website-ului,si sunt sub sechestru...tot anyproxy.net ramane forta. Quote
tur334vl Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 stiu,am inteles ca fbi'u a saltat administratorii website-ului,si sunt sub sechestru...tot anyproxy.net ramane forta.frate cei mai vechi si cei mai tari sunt cei de la 5socks.net si dupa vine soxx.biz . astia sunt cei mai tari Quote
Fed0t Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 am deschis eu un topic cu cele mai sigure VPN-uri recomandate de cei de la Anonymous! care ataca numai companii mari si servere guvernamentale. Quote
God_Chaos Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 M-am gandit ca e important sa stim ce tari au legislatia cea mai permisiva pentru hackeri, ca sa stim de unde sa ne luam VPN-uri, proxy-uri, socks-uri, si asa mai departe.NigeriaTailanda....si mai suntdar nu te ajuta la nimic daca folosesti proxy-uri din tarile care au legi mai permisive. Te-ar ajuta daca ai locui intr-una din tarile respective. Quote
l34k Posted October 31, 2011 Author Report Posted October 31, 2011 NigeriaTailanda....si mai suntdar nu te ajuta la nimic daca folosesti proxy-uri din tarile care au legi mai permisive. Te-ar ajuta daca ai locui intr-una din tarile respective.Am senzatia ca esti judecat conform legislatiei din tara respectiva daca folosesti un proxy din tara respectiva, pentru ca e ca si cand ai folosi proxy-ul de acolo.Cine are argumente contra rog sa-si exprime opinia. Quote
romanu Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 5socks.net , 5vpn.netfolosesc demult. sanatate Quote
l34k Posted October 31, 2011 Author Report Posted October 31, 2011 5socks.net , 5vpn.netfolosesc demult. sanatate5socks.net MembersOamenii nu s-au chinuit sa bage macar un certificat SSL. Mie nu-mi inspira incredere. Quote