l34k Posted November 3, 2011 Report Posted November 3, 2011 Salut,Ma intrebam, cum se face o chestie in care sa asociezi un nume si atributul "prostanac" - gen cum i-au facut lui geoana, astfel incat sa fie gasit pe Google dupa keyword-urile astea?Ma gandesc ca tine cumva de blackseo. Cumva, se fac inscrieri in directoare cu chestiile astea? Sau cum? Quote
l34k Posted November 4, 2011 Author Report Posted November 4, 2011 Am dat pe GOogle "Google Bomb" si nu stiu exact ce sa caut. E vreun tool, ceva? Quote
anon Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Am dat pe GOogle "Google Bomb" si nu stiu exact ce sa caut. E vreun tool, ceva?Nu cred ca ai dat deloc .Ia si citeste aici Google bomb - Wikipedia, the free encyclopedia Quote
l34k Posted November 4, 2011 Author Report Posted November 4, 2011 (edited) Am inteles principiul, intrebarea era daca-mi recomandati ceva tool-uri cu care ati mai lucrat pe chestia asta MultamDeci? Are cineva experienta cu chestia asta? Edited November 10, 2011 by wildchild double posting Quote