DragonAngel Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Ma numesc Ady (prieteni imi spun Dragon) am 18 ani. Locuiesc la vreo cativa km de focsani (suna penal ). Sunt incepator cam in toate domeniile si am intrat pe forum sa invat cate ceva.Si bine v-am gasit >< 1 Quote
DuTy^ Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Bine ai venit, cam ce ai vrea sa inveti? Quote
DragonAngel Posted November 6, 2011 Author Report Posted November 6, 2011 Bine ai venit, cam ce ai vrea sa inveti?As vrea sa invat Php si C++ pentru inceput, am incercat SQL (pentru sqli) dar e prea greu pentru mine:|, voi cu ce ziceti sa incep si puteti sa imi dati/faceti cateva tutoriale mai pe intelesul meu?Multumesc>< Quote
DuTy^ Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 @DragonAngel: Iti recomand C/C++, si daca vrei sa inveti si PHP am niste carti despre si cu programare, sunt pentru incepatori! te initiaza bine in programare, in orice fel de programare! add me in your messenger list, daca te intereseaza! Quote
DragonAngel Posted November 9, 2011 Author Report Posted November 9, 2011 Ti-am dat add DuTy^Si multumesc tuturor pentru calduroasa primire >< Quote
Ellimist Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Welcome, am auzit ca la Focsani raportul barbati:femei este de 1:7, adica un barbat la 7 femei. Cel mai mare raport din tara. E adevarat? Quote
DragonAngel Posted November 9, 2011 Author Report Posted November 9, 2011 Welcome, am auzit ca la Focsani raportul barbati:femei este de 1:7, adica un barbat la 7 femei. Cel mai mare raport din tara. E adevarat?Nu stiu sa iti spun exact raportul dar orisicum sunt mai multe femei de cat barbati \:d/ Quote