dragosh1904 Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Am gasit un i7 la 2700 de ron dar parca nu i genu meu firma ASUSCerinte:1.Sa fie nou din magazine[gen cel.ro sau emag.ro] 2.Sa nu fie ceva de la AppleNumai bine!Ps In titlu era Notebook:)PS Voi la ce va uitati prima data la un laptop?[exclus pretul] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 (edited) intreaba ce placa video are mai intai. Nvidia sau ATI. Daca te duci in Altex sau Domo ai sa observi ca promotiile evita sa mentioneze placa video. In acest caz e vorba de chipset Intel si iti merg jocurile mai prost decat calculatoarele cu 5 ani mai vechi.Alte promotii iti ofera 3G de Ram. De ce? Pentru ca 4G nu sunt vizibili decat in 64 de bit. Si vor sa fie siguri ca nu te plangi la ei.In rest alege dupa pret. Edited November 8, 2011 by loki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Mi-am luat un dell inspiron n5110 si sunt mandru de el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Eu mi-as lua asta :Laptop Acer Aspire AS5750G-2438G64Mnkk cu procesor Intel® CoreTM i5-2430M 2.40GHz, 8GB, 640GB, nVidia GeForce GT540M 2GB, Linpus, Black LX.RMS0C.041 - eMAG.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted November 8, 2011 Author Report Share Posted November 8, 2011 @loki ok dar de ce as lua de la altex si nu dupa emag?Mi se pare mai ieftin pe emag@romanu acceptabil:)@ellimist deja l am vazut e al doilea pe lista mea.dupa asus cu i7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Ce specificatii are asus-ul? Daca e doar procesorul peste, eu zic ca nu merita. Intotdeauna optez pentru un echilibru, intre toate componentele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted November 8, 2011 Author Report Share Posted November 8, 2011 Laptop Asus K53SC-SX011V cu procesor Intel® CoreTM i7-2630QM 2.0GHz, 4GB, 640GB, nVidia GeForce GT 520MX 1GB, Microsoft Windows 7 Home Premium K53SC-SX011V - eMAG.roasta dar era mai ieftin zilele trecute vad ca acum e 3000:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Eu as alege acer-ul in defavoarea asus-ul, chiar daca are procesorul mai slabut. Merita compromisul faptul ca are dublu memoria RAM si placa video la fel. E alegerea ta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 hp 620 nou / 300e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levar Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 La ce il vei folosi, pentru a putea sa-ti recomand un best-buy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 all inclusive. De la gaming pana la programare.deocamdata cea mai buna oferta tot a lui ellimist:).Hmm dar acer e firma buna in general? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantin Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Despre Acer am avut o parere destul de buna timp de aproape 3 ani. cum a iesit din garantie a inceput sa faca figuri iar acum e terminat. cei de la service au spus ca a fost o alegere proasta (Acer). ca viitor notebook imi recomandau dell sau chiar lenovo. problema generala ar fi placa de baza/placa video care se incalzesc si determina in timp (cam scurt zic eu) desprinderea unor integrate. sunt destule anunturi pe okazii si alte site-uri de gen care vand acer defecte (ca sa iti faci o idee). in rest toate bune: performanta, autonomie, inovatie (touchscreen pt. unele modele). citisem undeva caToshiba lansase modele cu garantie pe viata dar nu stiu ce sa spun. am scris doar din punctul de vedere al utilizatorului de acer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...