Jump to content
Anonimul

Salut!

Recommended Posts

Posted

Normal la scoala se face algoritmica in Pascal. Nu ar strica sa incepi putin, sa stii Pascal macar la nivel basic. Apoi poti trece la c++. Dupa ce ai prins algoritmica, poti trece la programare serioasa (interfete grafice etc.). Un bun inceput ar fi visual basic sau chiar AutoIT. Depinde mult ce vrei. Deci:

-algoritmica : c++, pascal

-softuri : java, basic, autoit

-web : php, perl

Nu sunt asa experimentat, deic asteapta parerea si a altor membrii.

Posted

La 13 ani eu zic sa te bazezi mult pe matematica, daca vrei sa dai la mate-info. Nu strica sa te uiti peste ceva basic, dar nu intra in detalii, deoarece nu vei intelege nimic, mai ales daca nu faci informatica in generala. Parerea mea e sa inveti serios matematica, iar in clasa a 9a sa incepi usor si cu informatica.

Posted

Eu la 11-12 ani am inceput cu Pascalul... Asa mi-am cladit bazele programarii... Pentru inceput iti recomand si tie Pascalul, sau de ce nu C. Pascalul e cam invechit (vorbesc de Pascal in sine, nu de cel OOP cum e Delphi), iar C-ul este mai raspandit. Apoi usor-usor curiozitatea te va face sa cunosti si alte limbaje. In primul rand algoritmica si mersul logic conteaza...