Jump to content
alexalghisi

Mass Mailer v1.1 ( new version )

Recommended Posts

Posted (edited)

Mass Mailer v.1.1

Am adus cateva modificari fata de versiunea anterioara :

+ continutul emailului poate fi si cod HTML

+ am adaugat delay time , astfel nu va supraincarca serverul cu requesturi de mail.. am incercat fara delay si mai bine de 80% nu s-au trimis , asa se trimit toate.Delay=0.8 secunde => 1.000 de mailuri = 13.3 minutie ( mie nu mi se pare mult , daca vreti modificati voi in send.php )

+ notificare pe mailul propriu cand e gata cu trimisul emailurilor ( si statistici de la trimitere )

Orice idee de imbunatatire e binevenita.

Pentru orice probleme intampinate/ daca va merge perfect , lasati comentariu sa stie si restul.

Download Link : Download Mass Mailer v1.1.rar for free on uploading.com

Codul este scris in php (+ putin html )

+rep :)

Edited by alexalghisi
  • Upvote 3
Posted
Mass Mailer v.1.1

Am adus cateva modificari fata de versiunea anterioara :

+ continutul emailului poate fi si cod HTML

+ am adaugat delay time , astfel nu va supraincarca serverul cu requesturi de mail.. am incercat fara delay si mai bine de 80% nu s-au trimis , asa se trimit toate.Delay=0.8 secunde => 1.000 de mailuri = 13.3 minutie ( mie nu mi se pare mult , daca vreti modificati voi in send.php )

+ notificare pe mailul propriu cand e gata cu trimisul emailurilor ( si statistici de la trimitere )

Orice idee de imbunatatire e binevenita.

Pentru orice probleme intampinate/ daca va merge perfect , lasati comentariu sa stie si restul.

Download Link : Download Mass Mailer v1.1.rar for free on uploading.com

Codul este scris in php (+ putin html )

+rep :)

l am urcat pe x10hosting.com . l am testat mi a trimis 3 mesaje dar cand am vrut sa trimit spam nu mi a trimis nici unul . unde am gresit ?