alexalghisi Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 (edited) Mass Mailer v.1.1Am adus cateva modificari fata de versiunea anterioara :+ continutul emailului poate fi si cod HTML+ am adaugat delay time , astfel nu va supraincarca serverul cu requesturi de mail.. am incercat fara delay si mai bine de 80% nu s-au trimis , asa se trimit toate.Delay=0.8 secunde => 1.000 de mailuri = 13.3 minutie ( mie nu mi se pare mult , daca vreti modificati voi in send.php )+ notificare pe mailul propriu cand e gata cu trimisul emailurilor ( si statistici de la trimitere )Orice idee de imbunatatire e binevenita.Pentru orice probleme intampinate/ daca va merge perfect , lasati comentariu sa stie si restul.Download Link : Download Mass Mailer v1.1.rar for free on uploading.comCodul este scris in php (+ putin html )+rep Edited November 16, 2011 by alexalghisi 3 Quote
kostasalexis Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Mass Mailer v.1.1Am adus cateva modificari fata de versiunea anterioara :+ continutul emailului poate fi si cod HTML+ am adaugat delay time , astfel nu va supraincarca serverul cu requesturi de mail.. am incercat fara delay si mai bine de 80% nu s-au trimis , asa se trimit toate.Delay=0.8 secunde => 1.000 de mailuri = 13.3 minutie ( mie nu mi se pare mult , daca vreti modificati voi in send.php )+ notificare pe mailul propriu cand e gata cu trimisul emailurilor ( si statistici de la trimitere )Orice idee de imbunatatire e binevenita.Pentru orice probleme intampinate/ daca va merge perfect , lasati comentariu sa stie si restul.Download Link : Download Mass Mailer v1.1.rar for free on uploading.comCodul este scris in php (+ putin html )+rep l am urcat pe x10hosting.com . l am testat mi a trimis 3 mesaje dar cand am vrut sa trimit spam nu mi a trimis nici unul . unde am gresit ? Quote
alexalghisi Posted November 17, 2011 Author Report Posted November 17, 2011 poti cumpara un host ieftin si te apuci de spam Quote