blackdevi Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 Salut!Am adrese de email din toate Europa (in total 9.5 mil de adrese, sortate dupa tari: Italia, Germania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Belgia, Franta, Finlanda, Rusia, Ucraina, Dania, Portugalia, Olanda, Norvegia, Polonia, Crotia, etc.Sunt adrese noi, pescuite catre mine, curatate, controlate, deci marfa buna. De la unele tari (Germania, Italia) am peste 1 mil de adrese, cele mai putin am Din Croatia, sunt un jur de o suta de mii adrese.Cine este interesat, sa-mi dea PM cu oferta. Quote
iy0kid Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 prietene .. sunt zeci de mil de mailuri free pe forum si te-ai gasit sa vinzi tu ??? urat ! iti doresc multa bafta! Quote
ovidelu47 Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 + de asta nici macar nu ai postat unde trebuie.Asa este toti vrem bani din piatra seaca multa bafta! Quote
floro71 Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 blackdevi said: Salut!Am adrese de email din toate Europa (in total 9.5 mil de adrese, sortate dupa tari: Italia, Germania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Belgia, Franta, Finlanda, Rusia, Ucraina, Dania, Portugalia, Olanda, Norvegia, Polonia, Crotia, etc.Sunt adrese noi, pescuite catre mine, curatate, controlate, deci marfa buna. De la unele tari (Germania, Italia) am peste 1 mil de adrese, cele mai putin am Din Croatia, sunt un jur de o suta de mii adrese.Cine este interesat, sa-mi dea PM cu oferta.care este pretul? Quote
floro71 Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 poti sa-mi spui tye rog unde gasesc adrese de emial free?mersi mult Quote