PiciuXXL. Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 Nu m-am pus in gura cu nimeni, nu am injurat pe nimeni.Nick PiciuXXLVreau doar sa stiu care e motivul. PE CINE AM SUPARAT Quote
ROFL Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 L-ai suparat pe FearDotCom, el are acces la toate siteurile din univers. Quote
PiciuXXL. Posted November 18, 2011 Author Report Posted November 18, 2011 L-ai suparat pe FearDotCom, are acces la toate siteurile din univers.Lol... chiar nu ma intereseaza caterinca pe care o faci.Ce admin mi-a dat ban si de ce?... nu am gresit cu minic Quote
BogdanNBV Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 Uita-te pe acolo si vezi ca ar trebuii sa arate si ce administrator ti-a dat ban :)sau prin email. Quote
PiciuXXL. Posted November 18, 2011 Author Report Posted November 18, 2011 Uita-te pe acolo si vezi ca ar trebuii sa arate si ce administrator ti-a dat ban :)sau prin email.OFF: Nu arata. ON: Nu ma prea intereseaza contul ala ca sa vada lumea ca am nu stiu cate posturi sau ceva in genu`. Mi eimi trebuie sa citesc niste PM-uri importante. Quote