Guest expl0iter Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 Am niste bani pe LR si vreau sa scot 450 euro din ei.Depunere numerar (banca transilvania), western unuin, money gram.Care este interesat sa bage id-ul meu: rst_expl0iter Quote
Vlachs Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 Am niste bani pe LR si vreau sa scot 450 euro din ei.Depunere numerar (banca transilvania), western unuin, money gram.Care este interesat sa bage id-ul meu: rst_expl0iterVezi ca sunt e-changers care fac asta, nu are rost sa te chinui cu tranzactii din astea Quote
Guest expl0iter Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 Vezi ca sunt e-changers care fac asta, nu are rost sa te chinui cu tranzactii din asteaImi ia comision mare si asta nu prea imi place Quote
mah_one Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 (edited) ce-a mai buna metoda o gasesti pe site-ul asta:Exchange Zone - easy and secure, member to member, e-currency auction service(fara comision) iti pui banii pe paypall apoi ii retragi prin visa master card.am schimbat odata 150 de dolari si am primit 148 pe paypalldc ai noroc primesti si mai mult decat oferi:DP.S aia cu verde sunt verificati eu am schimbat la ros35(de incredere)Uitate la asta:http://www.exchangezone.com/en/user/details?username=highburyvrea 425 LR si iti da 450 WUORICUM NU AI CUM SA PIERZI BANII, FIINDCA PRIMA OARA II DAI LA ADMIN APOI SCOTI TU BANII ,DEABIA DUPA CE TU CONFIRMI VA PRIMI BANII HIGHBURY Edited November 26, 2011 by mah_one Quote