Jump to content

mah_one

Active Members
 • Content Count

  422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by mah_one

 1. #samibap**a Deci nu credeam ca mai exista un alt nivel dupa cel stabilit de "Team Code"!
 2. Eu nu as incerca asta. Rata sa le gasesti creste, dar deja faci scan si e cam ilegal.
 3. Ce ti-au aratat mai sus e valabil dar partial.... Problema este ca nu toate proxy-urile seteaza acel parametru de X-Forwarded-For, etc. Si daca nu ai acei parametrii, nu exista o modalitate sa fi sigur ca un ip e proxy sau nu! Dar poti sa te prinzi daca cineva foloseste un anume proxy, spre exemplu "server1.kproxy.com", asta care l-ai dat tu.
 4. Da, dar probabil au un blacklist si pentru %25%30%30 se prind de caz, dar pentru %%30%30 nu se mai prind:D
 5. Tocmai ce a trecut Seccon si acolo era un task ce seamana cu asta (aveti writeup). Trebuie sa va iasa un qr code si sa il scanati. Desigur, asta e partea cea mai usoara.
 6. Dar la ce firma ai incercat sa te angajezi? Daca nu poti sa zici, macar ce implica job-ul de ai crypto?
 7. Cred ca se putea face upload cu vulnerabilitatea aia, sper ca le va zice celor de la google sa reconsidere problema si sa ia in considerare un RCE....
 8. Este aceeasi problema, poate au reparat si au facut revert la ce aveau inainte.... S-a mai intamplat si cu facebook o faza de genul.
 9. "Nu inteleg. Tu ai un XSS in domeniul www . paypal . com, nu vad niciun motiv pentru care sa nu-l poti folosi pentru a face plati, dar descrii riscul ca fiind "reflected file download" sau "open redirect"? Hai ma... pe bune?" -->> a vrut sa zica ca nu poti sa faci ceva fara user interaction, cred ca trebuie reformulat putin... L-am gasit in timp ce eram la servici (ma lasa sa caut, dar cu conditia sa publice ei si mi se pare fair...). In ceea ce priveste problema, nu era doar XSS, ideea e ca puteai manipula ciphertext-ul astfel incat sa returneze exe-uri sau alta extensie...
 10. Done! Cititi mai sus...
 11. Sa nu il trimiti necriptat. Fa o arhiva, pune o parola si trimitel prin PM lui Che. Te va ajuta garantat.
 12. Asta cu manual sau automat, nu stiu sa iti spun. La cat de mic e, pot sa il fac manual, dar decat sa il fac manual mai bine fac ceva automat si sa nu ma mai chinuiesc a doua oara.
 13. M-am uitat aseara pe cod... E un backdoor si nimic mai mult! Am facut un dump la variabile: [fOnyYqpwzsk] => D@ [Zd8_Y] => swro}u [lX] => ml= [WKlp] => O 4SK+ [X8] => CLV@;- [OtA] => 6-%/IY [Blc] => csse}_gyll [eI6dnDa] => }vvky_no}~ [HqtJnJ] => gvuute_nuns|oon [FiFo8Ahhl] => c{gk}u_vungvioo [xqrzKk] => 5edd955dda36ed6a2a3ac67de0c01d [wuzqhZOqm9m] => /e [y9Y] => 1255639 [T1_] => 9 [vYUf] => HTT [Fy] => P_ [FBM] => A [JU0_r] => b7 [r6g] => a [AZWsev] => mh
 14. Stiu ca prin 2000 - 2003 sunai la un numar: 080080808, erau mai multe combinatii. Dupa ce formai acel numar incepeai sa fluieri tare pana iti venea tonul, iar apoi sunai la ce numar doreai (nu stiu daca era cu taxa inversa sau era gratis apelul....).
 15. There are other ways to solve that challenge, like Stealth said in the replay above, there is a way to inject \r\n. That challenge is very easy, more easy than I or Stealth explained. Keep looking, the easiest solution wasn't spoiled so far.
 16. I will start with Level 13. At Level 13 I have to redirect the user to another website using the URL: http://ctf.infosecinstitute.com/ctf2/exercises/ex13.php?redirect=ex13-task.php //Edited The problem is that you can't use "http://" at the beginning of the word you send as value to parameter "redirect". Most probably there is a blacklist and I have to bypass it. There is a quick solution to bypass this inconvenient, but I will let others to think at it. I choose to explain a method to redirect anyone to anything using ftp wrapper. After several attempts to bypass the mechanism that prevents
 17. Pentru baietii astia care au php-ul in sange a sparge inseamna: DDOS (Ex: cand a dat jos site-ul de prezentari de la pentagon) XSS (Ex: mi-a zis tinkode ca a spart youtube si a gasit cel mai "tare Stored XSS din istoria lui" AFD etc Asta inseamna sa spargi servere... Acum inteleg eu ce vroia sa imi zica "baiatul cu php-ul in sange" cand imi zicea ca el la fiecare pentest ajunge sa sparga serverul.... Un documentar de toata rusinea.
 18. mah_one

  Eufemisme

  Cred ca mergea mai bine la MS-DOS
 19. Voi va dati seama ce publicitate ne facem cu astia? Ar fi bun un raspuns din partea unei comunitati la toate mizeriile acestea spuse pe internet despre hackerii romani.
 20. Asta vroiam sa stiu, multumesc de lamurire! Ar fi frumos sa se completeze acest thread cu alte intamplari dubioase pe care sa le discutam.
 21. Nu le-a gasit in calculator: "Într-o convorbire pe internet interceptat? de anchetatori, o persoan? necunoscut? îi cere lui TinKode s? ?tearg? un articol negativ la adresa românilor de pe site-ul publica?iei New York Daily News:" I s-a interceptat convorbirea si nici nu a cerut nimeni nimic de la yahoo (doar daca ce a zis presa e o sursa buna)... Oricum, mai stiti cazuri pe acest subiect? Poate vine si Razvan sa ne zica ce s-a intamplat...
 22. In cazul de fata chiar mi-ar fi placut sa fi fost vorba de altcineva! Dar l-am dat pe el exemplu pentru ca asta e singurul caz pe care il stiu, in plus am zis fara off topic sau ironii la adresa lui. Va rog sa va limitati la subiect si faceti abstractie de nume in acest topic!
 23. Vorbind cu cineva despre cat de sigure sunt comunicatiile criptate de ochii unora, mi-am adus aminte ceva interesant si as vrea sa discutam putin pe tema asta. As vrea totusi sa nu se faca off topic, sa nu se devieze de la tema si mi-ar placea sa veniti tot cu cazuri concrete. Ce mi-am adus aminte este cazul lui tinkode (in thread-ul asta as dorii sa nu se faca misto si nici ironii) in legatura cu o interceptare. El a fost interceptat (link: STENOGRAME Cum negocia hackerul TinKode pentru a scoate informa?ii negative despre români de pe Internet | Romania Libera), dar in articol nu zice ce prog
 24. Am zis ca si-a facut tinkode cont si mi-a zis: "Cand o iei in gura, trebuie sa o clemfani..." TinKode Iar Mai jos am crezut ca s-a semnat. Oricum imi place ca melodia se cam potriveste pentru el: https://youtu.be/dwJNaHJpkq0?t=7m21s ->> trebuie ascultata https://youtu.be/dwJNaHJpkq0?t=3m6s https://youtu.be/dwJNaHJpkq0?t=38s
 25. @M3XNON, presupun ca mai incolo vrei ceva serios de la viata. Asculta si tu de astia care sunt mai batrani si nu te mai gandii cum sa spargi si sa strici munca altuia, nu e nimic demn in asta.
×
×
 • Create New...