Orlandino Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 (edited) Dupa cum stiti de ceva timp ma ocup de facut mixuri. Intr-un final am reusit sa merg sa bag muzica intr-o editie speciala la noi in oras in discoteca. Si vreau sa imi fac mixurile cat mai cunoscuteAsi fi recunoscator daca imi dati un like. Mersi !DJ ORLANDO (DYNAMITE MIX) | Romanian House Music 2011 Mix - YouTubeEDIT : Caut oameni pentru HOCS PRODUCTION care sa faca si ei mixuri. Daca va descurcati PM Edited November 30, 2011 by Orlandino Quote
GarryOne Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 imi place. bravo.doar ca nu-mi place ca cea mai mare parte ai bagat alte cantece pur si simplu. ar fi fost frumos sa faci ceva full construit de tineSau daca vrei sa folosesti secvente din alte cantece foloseste putin, nu aproape tot cantecul Quote
Orlandino Posted November 30, 2011 Author Report Posted November 30, 2011 Multumesc de sfat GarryOne ! Quote
xteutzu Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 imi place. bravo.doar ca nu-mi place ca cea mai mare parte ai bagat alte cantece pur si simplu. ar fi fost frumos sa faci ceva full construit de tineSau daca vrei sa folosesti secvente din alte cantece foloseste putin, nu aproape tot canteculDin punctul meu de vedere le-a tinut ok.. in general in seturi melodiile se tin de la 4-5 minute in sus. on: Trecerile sunt facute bine..sau cel putin asa imi suna mie.ps: prea mult comercial Quote