HellScream Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 http://localhostr.com/download/SWk9rTL/script.rarLa fel ca si la scripturi. Vip-uri, "culturisti" si pt cei cu +450 posturi (sau pe acolo..nu mia putin de 420).Pt cei care ati luat deja scripturile de la mine....parola este ACEIASI (ca sa nu mai stam sa ne jucam cu pm-uri)Dca nu intelegeti pricipuil, sau nu stiti sa implementati (automatizati)...va mai explic odata, desi nu cred sa fie probleme.astept pareri.P.S pun tot aici si scripturile pt cautat pe h5, facebook si scanare status. La fel, parola este aceiasihttp://localhostr.com/file/4MxDIr8/Java personalizat.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Android324 Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 "Pt cei care ati luat deja scripturile de la mine....parola este ACEIASI (ca sa nu mai stam sa ne jucam cu pm-uri)" .... problema este ca eu nu am mai luat scripturi de la tine .... asa ca daca nu cer prea mult ...ai putea sa-mi trimiti un PM ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonisslanic Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 pm me dude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Si mie parolaedit : cum poti sa ceri >450 cand nici macar tu nu te incadrezi. daca un user nu are acel nr de posturi nu inseamna ca nu e mai 'priceput'. multi care au peste 450 sunt doar post hunteri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnlineHelp Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Nu stiu la ce mai postati daca nu indeplinti ce zice el, asa toata lumea vrea parola (inclusiv eu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellScream Posted December 2, 2011 Author Report Share Posted December 2, 2011 Nu inteleg de ce pula mea dati pm-uri daca NU indepliniti conditiile. Dau cui vreau eu, pt ca e munca mea. Ce plm, era mai bine sa cer bani? Pula mea, ia puneti si voi mana sa munciti, si sa dati mok daca va convine. Nu am pretentii ca ce am facut eu, va rasturna lumea, dar o buna parte din voi, ati dat din umeri cand a fost vorba sa va descurcati singuri. Plangeti ca tarfele pe forum, ca nu stiti sa scapati de faza....si acum faceti gat. Cei care nu indeplinesc conditiile, au 2 sanse1) sa sparga pass----atunci chiar demonstreaza ca stiu macar baza=> merita sa aiba fisierele (au muncit pt ele)2) sa planga pe langa cineva sa le dea si lor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GandalfXBIT Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 HaHa... cine imi sterge posturile in care psotez parola ?? Am psotat pentru ca nu mai este user pe forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HellScream Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 ia jura tu ca nu mai este?Am revenit uc nesimntire:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdxev Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 HellScream vad ca ai chef de glume... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HellScream Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 pai de ce nu asi avea?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...