Guest expl0iter Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Aveti grija cand folositi cardul. Riscati sa-si cumpere altcineva plasme pe banii dumneavoastraHotii care au patruns in lumea virtuala, au inceput sa fure bazele de date ale magazinelor online. Apoi vand datele de indentificare ale cardurilor pe internet.Cu doar cativa dolari, oricine va poate cumpara "contul" pe care sa-l foloseasca la alte achizitii, ulterior. Asa au procedat si doi tineri din Bucuresti, pe care politistii de la Crima Organizata i-au prins cand isi ridicau plasmele comandate pe banii altora.Desi pare incredibil, internetul este plin de site-uri care scot la vanzare seriile a sute de carduri. Sunt tocmai acele informatii solicitate in momentul in care faceti cumparaturi online. Se vand liste intregi cu date personale, iar cel care le-a cumparat le poate folosi ca sa faca cumparaturi pe internet. Efectul: ramaneti fara niciun leu in cont.Asa au patit cativa bucuresteni. S-au trezit ca au cumparat aparatura electronica de mai multe mii de lei, fara sa stie. Politistii au intrat pe fir si i-au gasit pe cei care au comis frauda. Asa au aflat ca victimele apareau pe o lista cu date bancare pe care suspectii le cumparasera cu 3 dolari de pe internet. Cele mai scumpe "conturi" ajung sa coste 25 de dolari. Bancile si-au imbunatatit metodele de securitate.Alte banci isi suna clientii cand inregistreaza un trafic prea mare in cont. Sau ii avertizeaza prin SMS ca a fost folosit cardul si s-a efectuat o plata mai mare de 200 de lei. Pe langa paza bancilor si clientii trebuie sa fie atenti.Sursa:Aveti grija cand folositi cardul. Riscati sa-si cumpere altcineva plasme pe banii dumneavoastra www.stirileprotv.ro Quote
greerasu_tony Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 daca resuesc ei sa cumpere o plasma cu banii de ii am pe card sunt cei mai tari Quote
DuTy^ Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Abea acum sa aflat? ) ba toti copii se reped sa apuce varfu copacului fara sa parcurga tot trunchiul pana sus, sau sa vada groapa din jur... Quote
Guest expl0iter Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Abea acum sa aflat? ) ba toti copii se reped sa apuce varfu copacului fara sa parcurga tot trunchiul pana sus, sau sa vada groapa din jur...Stiu de mult timp... crede-me .Sunt unii care nu stiu despre faze de genu Quote
DuTy^ Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Nu am zis ca nu stii tu... dar asa publicul larg abea acum afla, sunt uni gen daca nu da la TV nu e real, nu se poate, cunosc multi... Nu cred ca o sa vad la stiri vre-o data ceva constructiv, educativ, informativ (inafara de: violuri, batai, morti si raniti, vremea si horoscopu)!Cineva mi-a zis o vorba care suna asa: "Comunicarea se face prin informatie, si informatia costa!" se pare ca, costa scump... Quote
icebird Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Bai frate pai asta se face de foarte mult timp... Quote
remuszica Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 de pe ce site-uri comandau baietii mortaciunile?aveti idei daca cc-urile erau de ro?cat risca? Quote
symboss Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Aveti grija cand folositi cardul. Riscati sa-si cumpere altcineva plasme pe banii dumneavoastraHotii care au patruns in lumea virtuala, au inceput sa fure bazele de date ale magazinelor online. Apoi vand datele de indentificare ale cardurilor pe internet.Cu doar cativa dolari, oricine va poate cumpara "contul" pe care sa-l foloseasca la alte achizitii, ulterior. Asa au procedat si doi tineri din Bucuresti, pe care politistii de la Crima Organizata i-au prins cand isi ridicau plasmele comandate pe banii altora.Desi pare incredibil, internetul este plin de site-uri care scot la vanzare seriile a sute de carduri. Sunt tocmai acele informatii solicitate in momentul in care faceti cumparaturi online. Se vand liste intregi cu date personale, iar cel care le-a cumparat le poate folosi ca sa faca cumparaturi pe internet. Efectul: ramaneti fara niciun leu in cont.Asa au patit cativa bucuresteni. S-au trezit ca au cumparat aparatura electronica de mai multe mii de lei, fara sa stie. Politistii au intrat pe fir si i-au gasit pe cei care au comis frauda. Asa au aflat ca victimele apareau pe o lista cu date bancare pe care suspectii le cumparasera cu 3 dolari de pe internet. Cele mai scumpe "conturi" ajung sa coste 25 de dolari. Bancile si-au imbunatatit metodele de securitate.Alte banci isi suna clientii cand inregistreaza un trafic prea mare in cont. Sau ii avertizeaza prin SMS ca a fost folosit cardul si s-a efectuat o plata mai mare de 200 de lei. Pe langa paza bancilor si clientii trebuie sa fie atenti.Sursa:Aveti grija cand folositi cardul. Riscati sa-si cumpere altcineva plasme pe banii dumneavoastra www.stirileprotv.roDe cind merg afacerile astea...De prins insa prind un procent foarte mic si de obicei ii prind pe cei mici fara experienta. Quote
l34k Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Cred ca se refera in special la site-urile unde bagi benevol seria si numarul de la card. Quote
Jester Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 cine dracu mai are in ziua de azi atatia bani pe card sa isi cumpere plasmE ? Quote
remuszica Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 ba da chiar asa de prosti incat se duceau singuri sa isi ia mortu',nu aveau sageti de loc...popa sapca gherla,la colibasi! Quote
symboss Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 cine dracu mai are in ziua de azi atatia bani pe card sa isi cumpere plasmE ?Au,dar nu romanii Quote
cararescu Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 De unde as putea sa cumpar si eu un cont ? am vazut acolo ca se vand cu cativa dolarei ^^ Quote