SilviuSDS Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Am cautat pe goagale un link scraper pentru ca imi trebuiau multe linkurinu conta ce linkuri erau, si am gasit site-ul asta.Cred ca le ia de pe google sau nush de unde altundeva. Link-urile le separa cu virgula, daca vreti sa le aveti cate unul pe linie, bagati-le in Word, si da-ti Ctrl+F, apoi selectati tabul Replace si puneti sa caute virgula si sa o inlocuiasca cu ^p si asa le pune fiecare pe cate o linie.Eu le folosesc pe adf.ly, le scurtez cu un programel ce l-am facut si apoi le bag in autoclicker.Faci bani frumosi asa.Link:http://newwealthdevelopment.com/freeserpscraper.php Quote
NullCode Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Autoclicker ?Cum faci bani din asa ceva? Quote
Xander Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 daca intri pe mai multe url-uri de adf.ly iti da bani de mai multe ori? Quote
malsploit Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 ca sa le separi client side, exista .split in javascript. Quote
ovidelu47 Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Silviu ar trebui sa ne explici mai bine. Ce auto-clicker ai? Quote
ovidelu47 Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Ma lamureste cineva ce vrea sa spuna silviu un binevoitor va rog mult de tot. Quote
SilviuSDS Posted December 22, 2011 Author Report Posted December 22, 2011 OFF:Scuze de absenta, am fost ocupat cu ultimele zile de scoala invatat pentru a scapa de corigente ca na-s vrea sa raman acuma cand mai am 1 an pana la bac.Folosesc un autoclicker pe care l-am facut eu in Visual Studio, pentru ca stiu ca ce-i facut de mana mea merge bine. Faza e urmatoarea, dupa ce scurtez vreo 500 de linkuri sa zicem, le bag in autoclicker, dupa ce le termina, schimb IP0l cu unul de spania sa zicem sim o iau dela capat. Pentru asta folosesc EasyHideIp, e cel mai bun de pe piata in opinia mea si e si ieftin, redirectioneaza traficul doar la programele ce le vrei tu, nu la tot sistemul, si asa tu iti poti vedea linistit de treaba in timp ce botii lucreaza in background cu alt IP, iar tu folosesti IP-ul real in browser sau mess etc. Quote