sulea Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 cerinte: spirit de observatie nivel: foarte usordownload:fcuc.rarsucces participantilor! 1 Quote
HJOCONCEPT95 Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 nu prea stiu ce vrei sa ii fac..am modificat si eu pe acolo cu pe exploreurl: www.lollzworld.tk/stiinta.rar Quote
A9N Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 @^: Am facut scroll.Aici se incheie transmisia noastra. Nu avem nevoie de vedete. Ne vrem echipa inapoi!! Quote
sulea Posted December 15, 2011 Author Report Posted December 15, 2011 @^: Am facut scroll.hint: pana unde ai facut scroll?premiu: de indata ce apare prima rezolvare, voi posta ca premiu un link catre niste chestii pe care eu le consider interesante si care ajuta la dezvoltarea imaginatiei. asa ca dati-i bataie Quote
HJOCONCEPT95 Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 ma ce chestie tu ziceai de aia de la sf care apare ? tre sa faci scroll pana nu mai poti pnm e easy eu credeam ca zici sa il modificam ceva..naspa treabaedit pana apare capu langa el am facut Quote
A9N Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 hint: pana unde ai facut scroll?premiu: de indata ce apare prima rezolvare, voi posta ca premiu un link catre niste chestii pe care eu le consider interesante si care ajuta la dezvoltarea imaginatiei. asa ca dati-i bataiePana la ala albastru + alb cu capul langa picioare Quote
sulea Posted December 15, 2011 Author Report Posted December 15, 2011 Pana la ala albastru + alb cu capul langa picioare OBSERVA ce nu e in regula, apoi fa sa fie in regula, si voila! Quote
Flubber Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 naspa + e prea easyFa un print screen si lumineaza-ne si pe noi cu un tutorial eventual, iar daca tu consideri ca este `prea easy', te invit sa rezolvi si restul de challenge-uri pe care sulea le-a organizat de-a lungul timpului (le gasesti pe forum). Quote
HJOCONCEPT95 Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 A durat 5 min!!!Astept pe urmatorul dar sa precizezi si ce tre facut ca sa nu ma uit ca chioru care e gresealawww.lollzworld.tk/rst/Capture.PNGva respect pe voi si pe toata comunitatea dar asta parea cam usor Quote
pr00f Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 http://i.imgur.com/rQBjK.pngTextul e usor de aranjat, îns? c?p??âna leului (??) nu mi-a ie?it. Quote
HJOCONCEPT95 Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 nu cred ca textul trebuia aranjat intr-un mod anume......doar tradusdaca trebuia aranjat inseamna ca am gresit:)) Quote
sulea Posted December 16, 2011 Author Report Posted December 16, 2011 HJOCONCEPT95 esti foarte aproape de rezolvare cu ceea ce mi-ai trimis in pm. insa vezi ca modifici marimea . si ca fapt divers: si limba face parte din corpvad ca niciunul nu stie cand challengeul este rezolvat. daca priviti butonul pe care apasati pt *hint:* .nfo, veti vedea ca este un scris criptat. daca derulati pana unde nu va mai permite, veti observa ca se schimba scrisul pe buton. challengeul este rezolvat cand pe buton veti primi un mesaj lizibil. Quote
HJOCONCEPT95 Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 (edited) thxedit:cu scrisul de pe buton sunt joso sa mai analizez Edited December 16, 2011 by HJOCONCEPT95 Quote