Jump to content

A9N

Active Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

About A9N

  • Birthday 01/15/1990

Converted

  • Biography
    - M-am nascut.
    - Mi-am facut cont pe RST
  • Location
    Pitesti
  • Interests
    Trafic de organe
  • Occupation
    Cersetor @ Strazile Capitalei

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

A9N's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputation

  1. Cu licenta pentru 32biti poti sa activezi si x64. Am activat saptamana trecuta un Windows 7 x64 folosind un cod pentru 32biti.
  2. Da, e dragut site-ul. Design placut,are cateva functii utile (imi place editorul ala de text... si player-ul de muzica). Nu am "testat" maxim dar am incredere ca functioneaza (btw: folderele alea din My Computer arunca o "fereastra" open with). Vreau si eu un cont pe platforma. Ce se poate face cu spatiul ala? Se poate pune orice acolo? LE: @ps-axl: Ah, da... am avut impresia ca ii nevoie de 2xClick pentru ca imi mergea putin cam greu netul (distanta mare intre mine si router). Un editor de text cu code folding si syntax highlight (c/c++, java, php, python)?
  3. Gecko zice sa te documentezi asupra: CSS Image Sprites. Feedback: 1. Design slabut. Nu va pun la indoiala cunostintele de Photoshop, zic doar sa cititi putin despre design pe site-urile de specialitate. Smashing Magazine ar fi un inceput bun. 2. Invatati sa va exprimati corect, lasati limbajul tehnic momentan pentru ca "va bate". 3. Renuntati la numele de marehackerwannabe si nu promiteti ceva ce nu puteti livra. Mai zicea cineva mai sus, mai zic si eu: nu pareti genul de persoane care sa stie cu ce se mananca reverse engineering. 4. Documentati-va mai mult asupra serviciilor oferite. Exemplu: Instalare windows = 50lei (licienta originala), restul de 350 lei ii puneti voi din buzunar sau cum functioneaza treaba asta? Sper sa nu iei feedback-ul la modul personal. Sunt multe lucruri la care ar trebui sa lucrezi dar nu vreau sa fiu prea rautacios.
  4. Nu prea am la ce sa-ti dau feedback, ii doar un formular de login. SELECT * FROM example WHERE user='' OR 1='1' and pass='' OR 1='1' Access Granted! Mie unu imi place la formularele de login sa fac un regex si daca gasesc orice altceva in afara de - . 0-9 a-z A-Z, zic ca e invalid si gata (la username). La parola fac o functie encrypt_pass(parola) care de obicei imi returneaza md5(parola)... [depinde ce algoritm de "criptare" folosesc pentru aplicatia respectiva]. LE: Exemplu: In felul meu, daca la username introduc ' OR 1=1' o sa dea mesaj: Username invalid. La parola, daca introduc ' OR 1=1' imi face md5("'OR 1=1'") si cand interoghez baza de date cu md5-ul respectiv, nu mi-l gaseste asociat username-ului ( parola din baza de date e md5(parola) ). ** Stiu ca nu e cea mai buna explicatie, is cam obosit si nu ma pot concentra. Sper sa te ajute cu ceva.
  5. S-a pastrat structura site-ului, deci a fost "deface" din panoul de administrare. Chestia e ca nu erai logat pe site (cand esti logat apare si un buton "Logout" langa "Contul meu") si a disparut sidebar-ul din dreapta... care nu e editabil din panoul de administrare (sau ce au ei pentru adaugarea de continut).
  6. Nush ce zice nenea ala mai sus, netu' e bunicel... cu uptime-ul sta mai prost (cel putin un shutdown la 2 zile... cam asa e cu al meu). Mi l-au activat dupa ~6 ore, in prima zi in care au inceput sa dea VPS-uri. Incercati sa nu faceti comanda folosind proxy (mai ales publice). wget http://www.vianet.ca/software/100mb-uncompressed.bin --2012-05-03 01:17:34-- http://www.vianet.ca/software/100mb-uncompressed.bin Resolving www.vianet.ca... 209.91.128.142 Connecting to www.vianet.ca|209.91.128.142|:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... 200 OK Length: 102400062 (98M) [application/octet-stream] Saving to: `100mb-uncompressed.bin' 100%[======================================>] 102,400,062 2.98M/s in 32s 2012-05-03 01:18:07 (3.06 MB/s) - `100mb-uncompressed.bin' saved [102400062/1024 00062] LE: [vorbesc prostii]; Fisierul de mai sus l-am tras de pe VPS cu ~2Mb/s.
  7. @phreak: e destul de mic, inca mai are o sansa sa invete matematica... Nu stiu cum puteti zice ca stiti programare daca nu sunteti in stare sa intelegeti putina matematica (care e mai usoara decat programarea). Ma enerveaza la culme generatia: da-mi tutorial sa invat. Nu mai lasati pe altii sa gandeasca pentru voi. Exista biblioteci pentru criptografie insa @totti nu se referea la algoritmi existenti si cunoscuti de toata lumea ci la dezvoltarea de algoritmi proprii. Puneti neuronii aia la treaba, iesiti din starea de confort sau supuneti-va celor care prefera sa citeasca o carte si sa intelega principiile pentru a dezvolta algoritmi noi si eficienti.
  8. Nu-ti face griji. Eu in clasa IX, am avut media 5 la matematica. In clasa XII-a am avut media 10 (deci se poate invata si mai tarziu). Daca nu ai putina ambitie, nu ai cum sa intelegi matematica. Matematica se face cu pix, foaie si multa rabdare. Revenind la problema ta, exista 2 tipuri de programatori: - aia care stiu matematica - aia care stiu sa "imprumute". Daca te intereseaza o cariera in programare, ar trebui sa-ti faci un target. Fara matematica poti ajunge un programator la o firma micuta, dependent de un "patron" enervant, cu un salariu minim. Cu baze matematice puternice vei ajunge cel mai probabil sa lucrezi pentru o companie multinationala, cu un salariu foarte mare. Problema fiind pusa ca mai sus, trebuie sa-ti pui urmatoarea intrebare: "Sunt dispus sa ies din zona de confort si sa invat putina matematica sau ma multumesc cu nivelul mediu la care ma aflu si nu vreau prea multe de la viata?!". *Am presupus ca vrei o cariera in domeniu. Daca doresti sa inveti putin C++ sau Python pentru tine, matematica e buna insa nu necesara. There's always Google! PS: Suck e un cuvant urat!
  9. A9N

    Studiu Salarii

    Nu ma pot hotara pentru ca imi place atat programarea cat si administrarea de servere (cam in aceeasi masura). Eu nu ma refer la salariile din perioada internship-ului... ci la salariile angajatilor cu norma intreaga. Sunt deja an terminal la o facultate in domeniu si inca nu m-am hotarat ce vreau sa fac mai departe. Defapt as avea nevoie de ajutor in alegerea jobului; avand in vedere ca imi plac in aceeasi masura, salariul ar fi cel care ar face diferenta.
  10. A9N

    Studiu Salarii

    Stiu ca s-a mai discutat despre salariile in domeniul IT insa vreau informatii de actualitate (preferabil de la persoane care au habar despre ce vorbesc). Ideea e ca as vrea sa fac un internship la o firma ce cauta programatori Java/C# si Administratori de Servere. Ca tot Romanul, vreau sa ma bag unde e mai bine. Ma intereseaza in general cam ce salarii se ofera in Romania pentru joburile mentionate mai sus. Va rog sa nu exagerati si sa vorbiti doar in cunostinta de cauza. // Imi cer scuze pentru topicul "useless" si pentru eventualele greseli de exprimare.
  11. Haha, America sta mai bine la capitolul securitate IT? Are rost sa comparam evenimentele din Romania cu cele din USA? Aia dupa ce ca stau prost la capitolul securitate mai si exagereaza. Ai facut un SQLi pe la NASICA => le-i tinut sistemele informatice la pamant 2 saptamani => trebuie sa fi omorat in chinuri pentru pacatul asta; e mai rau decat daca omori un om! GTFO McAfee!
  12. Fereste-te de ssNet. Mie mi-au suspendat contul pe motiv: "consum excesiv de resurse" desi scriptul nu are probleme (spun asta pentru ca momentan fac self-hosting [ca aici] cu un Sempron 2600+ si 1GB RAM [uptime: 59 zile si 4 ore]). In general fereste-te de hosturile ieftine. Cum spune si tex, bugetul minim ar fi 10E/mo pentru un hosting serios. Mai exista si variata self-hosting daca esti pasionat.
  13. Trebuie libnet0-dev, nu libnet1-dev. Scrie si pe site-ul lor. Uite aici: Ubuntu -- Details of package libnet0 in hardy Ubuntu -- Details of package libnet0-dev in hardy Oricum nu e cine stie ce. Btw: Pe Backtrack nu am reusit niciodata sa-l fac sa mearga. Pe Debian mi-a mers fara probleme.
  14. Bine ai venit! Nu am reusit sa citesc tot dar de obicei imi sar in ochi cuvinte cheie precum: Slackware, C++, C#, HTML. Damn, l-ai tinut mai mult de 1 zi? Puteai sa incepi cu ceva mai comestibil. De unde din Arges mai exact? Multa bafta!
  15. A9N

    haina il face pe om

    Nu va luati de mine, nu am zis nimic de urate... doar de nasoale (si am explicat ce inteleg prin nasoale). Si acum bag fraza aia epica "fiecare ii frumos in felul lui". Ideea principala e ca nu doar femeile procedeaza asa ci si barbatii. Poate nu in halul ala dar pe aproape. Sincer sa fiu, nu acord atentie unei femei neingrijite. Inteleg ca nu isi permite porcarii pentru machiaj (& shit) insa isi poate acorda cateva minute sa se penseze, sa-si rada mustata si sa-si curete unghiile. Si cine ma mai contrazice, am o provocare: -> Mergeti in parcul din orasul vostru si cereti primei femei (sub 30 ani) pe care o intalniti si care matura pe acolo sa va insoteasca la o cafea. -> Postati impresiile. LE: @tex: Eu am una cu Windows. Cand mi-e lumea mai draga imi da BSOD, dar isi revine dupa circa 30 minute.
×
×
  • Create New...