Jump to content

HJOCONCEPT95

Active Members
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HJOCONCEPT95

  1. Tu chiar crezi ca asta e unu din ei(in caz ca exista:)) Unpacking Guy Fawkes... - YouTube
  2. Site-ul deja are deface, ala care i-a dat a copiat si pagina de deface:)
  3. Parerea mea: E mai bine sa crezi in tine decat in Dumnezeu:)
  4. Prea beat pentru asa ceva Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
  5. Nu conteaza cine a dat deface da chestia e ca sunteti un grup de "hacheri" care nu isi securizeaza site-ul.Asa ca bafta in refacerea lui:))
  6. Poate cineva isi bate joc de tine si a dat hiden la toate:)) Cineva cu acces la pc
  7. Daca tu esti de parerea asta bafta, din cate vad eu nu ar trebui sa va mai bag in seama pe uni.Eu nu am glumit cand am zis ca poate rezolv cu iepurasu sa scoata pozele alea, avand in vedere ca domeniul cocalari.com e un domeniu ca multe altele gen rst cu domeniul atasat la POWERHOST.RO si acolo sunt definita adevaratele NS-uri care cred ca sunt ca si altele la afraid deci =>> ca e si un proxy pe acolo dar uite a cine stie trece de toate astea:) si ajunge la adevaratul host al cocalari.com, hai bafta ca sunt plictisit:))
  8. OOO e grava situatia, cred ca toti trag in ea:)) O sa incerc sa ii zic lu uratu ala de iepuras sa faca ceva avand in vedere ca la faza asta ma pot culca cu sorata:))
  9. Poate daca ai pune un link cu pozele lu soarata sa vedem cat de grava e situatia:))))
  10. Ce lume doamne:))) Copil idiot, nu vezi de cand e postul?
  11. Cred ca trebuia sa ii trimiti lui PM nu el tie:)
  12. Baiatu, ce pula mea virusi (scuzati expresia) ai vazut tu in raportul ala? Iti urez cale placuta inapoi la site-ul tau de vandut pastile:)) Sa nu iei pe toti din rst la rand:)))))
  13. Nu il vede nimeni? Hai ma oameni, niciun admin?
  14. Ba retardatule, de cate ori ai facut dublu post ? Su zic ca asta e un motiv de warn X6 inseamna Good bye dupa parerea mea Bafta in viatza si nu incerca sa minti lumea ca o ai de 20 cand nu e nici de 10
  15. Ca sa fac pe plac unor idioti care nu stiu sa foloseasca proxy l-am pus pe multi upload: Download Havij_1.15_-_Advanced_SQL_Injection.rar for free on Filesonic.com Si ca sa le fiu mai placut am fac si o scanare pe virus total: https://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0c9ad63b90126aa5fe8ae670d668fc11452cacbeaa2fbb448fcc8ee34b60c240-1324969422 Personajele sunt pur fictive si nu au nicio legatura cu realitatea, bautura multa.
  16. Daca mai acuzi pe nedrept sincer ai sa o patesti:)) Cand intra ahead o sa iti confirme ca nu e niciun troian dupa ce il verifica el insusi:)) Ca sa nu ai dubii..asa ca recomand un t.c.
  17. Mult tupeu mai ai, ala care l-am postat eu e pana in 2099 si e pro Daca il vrei fara sharecash YM HJOCONCEPT95
  18. Ba coaie eu am pus pe sharecash ca sa fac rost de bani de la aia ca tine, ca sa downloadezi tre sa ai ip de canada sau us asa ca taci dreacu si nu vinde gogosi la brutar(asta a venit pe moment:))) Havij-ul respectiv are si licenta si instructiuni si toate, cred ca e cel pus de nytro.
  19. Singura sansa sa scapi e sa te sinucizi:)))) Dute vere cu havij tau cu tot, ia la oase... Daca mai zice cineva ca da havij contra-cost ma pis pe el ShareCash.Org - Make Money Uploading Files! - Havij 1.15 - Advanced SQL Injection.rar Cine nu stie sa downloadeze ma pis iar pe el. Sunteti leoarca...
  20. Am luat-om si eu si ce pot zice e ca e o metoda nu prea prietenoasa dar care da rezultate, sincer eu am incercat sa fac ce scrie acolo dar cu frica, important e ca a iesit, faza mai importanta e ca e easy metoda. Poti face usor bani dar chestia e ca tre sa faci ceva la scara larga, nu un mic fisier si ala downloadat de 5 ori. @osyk Don't be mad on me bro
  21. Parca a facut cineva de aici ceva despre un 4.0.2 cu metoda post. Nu stiu sigur cine.
×
×
  • Create New...