Slyfer Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 @salbatecgirl Spiegami come fai a dichiarare un array in c++ , Descrivi la sintassi e le istruzioni senza fare copia incolla da qualche parte,Inoltre spiegami quando un linguaggio viene definito ad oggetti e quando viene definito procedurale.soltanto con le tue parole.Grazie!Ownage pyth0n3
mandeamarian Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 @salbatecgirl Spiegami come fai a dichiarare un array in c++ , Descrivi la sintassi e le istruzioni senza fare copia incolla da qualche parte,Inoltre spiegami quando un linguaggio viene definito ad oggetti e quando viene definito procedurale.soltanto con le tue parole.Grazie!))))))))))@salbatecgirl, Nu ne traduci si noua ? pls
salbatecgirl Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 Poti folosi google translate draga.Oricum eu nu dau curs sarcasmului asta sec.
AhEaD Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Sper ca esti constienta ca la un sfert de motiv te ajut sa te faci nevazuta.Pana una alta raspunde-mi si mie la 2 intrebari.am functiamoloz($string);definita de mine, o apelez de 2 ori:moloz('abcdefg'); //1$var = "abcdefg";moloz($var); //2care este diferenta ?=================care ar fi rezultatul obtinut daca functia in cauza ar fi urmatoarea:function moloz($string){$string = str_replace("a", "1", $string);return $string;}Sper sa nu raman fara raspuns ca devin destul de recalcitrant cand imi pierd timpul scriind degeaba !P.S. bun venit !
salbatecgirl Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 Sper ca esti constienta ca la un sfert de motiv te ajut sa te faci nevazuta.Pana una alta raspunde-mi si mie la 2 intrebari.am functiamoloz($string);definita de mine, o apelez de 2 ori:moloz('abcdefg'); //1$var = "abcdefg";moloz($var); //2care este diferenta ?=================care ar fi rezultatul obtinut daca functia in cauza ar fi urmatoarea:function moloz($string){$string = str_replace("a", "1", $string);return $string;}Sper sa nu raman fara raspuns ca devin destul de recalcitrant cand imi pierd timpul scriind degeaba !P.S. bun venit !si apoi ce urmeaza ? sa sar intr-un picior ?
pyth0n3 Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 (edited) E greu de inteles ceva in informatica probabil lumea crede ca aici e facebookEi bine in leggings sau high heels tot trebuie sa sti ce e aia functie si cum se apeleaza Edited December 19, 2011 by pyth0n3