Jump to content

mandeamarian

Active Members
  • Posts

    223
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by mandeamarian

  1. Cum spune si titlul, cumpar exploit nou (de preferat privat), pentru WHMCS! Dau avans 100$ in BTC. Vreau demonstratie pe site-ul specificat de mine. Fara cacanarii Multumesc anticipat. Astept mesaj pe privat!
  2. Vand Cpanele! 2 euro/buc ICQ Contact: 386228128 Plata prin PayPal!
  3. Sisteme de operare: Windows Server 2012 Windows Server 2008 R2 SP1 Cores: 4 cores - 7 GB DDR3 - 30 euro 8 cores - 14 GB DDR3 - 35 euro 4 cores - 28 GB DDR3 - 40 euro 8 cores - 56 Gb DDR3 - 50 euro 16 cores - 112 GB DDR3 - 60 euro HDD SSD: 200GB IP-uri: Europa de NORD America de EST Preturile pot fi usor negociabile!
  4. Sa nu fie blocat cardul, scrie mic pe mijlocul paginii "Your card is blocked". Send Money e deasupra Balance-ului..
  5. Cumpar 50$ Payoneer, ofer 60$ PayPal sau PerfectMoney Multumesc
  6. Sal, 1. Cat mai lejer dar pentru inceput cat mai gros sa transpiri mult. 2. Te imbraci unde vrei, ori acasa ori la sala.. de obicei 99% din salile de forta au un vestiar unde te poti schimba, si daca vrei sa faci un dus dupa terminarea exercitilor. 2.a Eu unu iti recomand sa iti iei hainele de sala in rucsac si sa te schimbi acolo, ca sa nu pleci fleasca pe frigu asta. 3. Chiar daca nu sunt instructori in orice sala, cu toate ca-s obligati sa aibe, poti ruga pe un baiat mai experimentat de pe acolo sa te ajute, mereu se gaseste. 4. Eu iti recomand sa nu o dai in "muschi" din prima asa cum vrei tu, iti recomand sa incepi cu o banda si cu exercitii usoare pana te obisnuiesti si bineinteles UN REGIM STRICT! Degeaba tragi la sala deci sar ochii, daca ajungi acasa si bagi cartofi prajiti cu snitel si garnitura de ciocolata. Bafta! si spor la treaba!
  7. Pai in plm aveti mura in gura, cap va mai trebuie... scrie CLAR acolo si INGROSAT "GILA", adica nu trebuie decat sa intrebi Google-ul, mai simplu de atat nu cred ca exista.
  8. Tre' sa te duci sa iei decodor de la Obor, e 10 lei bucata... sau mai gasesti la Piata Sudului pe aleea Castanilor, dar vezi ca acolo e putin mai scump.
  9. Ce rupt esti! Fa-ti singur prietenas, daca tot esti "hacher"! Ba, ce stil au unii... vor pula-n gura (a se citi: Mura-n gura), tot timpul! Bafta
  10. Download GammadyneMailer39.0.exe from Sendspace.com - send big files the easy way Nu-i nevoie de licenta, e Retail Edition
  11. Nu mai folositi AMS, folositi Gammadyne. Daca nu-l gasiti va pun eu arhiva sus.
  12. https://www.facebook.com/photo.php?v=645576505486404
  13. Salut Bogdane, de aici din Bucuresti! Noi (unii dintre noi) lucram aici in Bucuresti la diferite firme, sau pentru noi insine!
  14. Mie nu mi-au luat nici dupa ce mi-au intrat banii pe el, exact acum m am uitat in history sa fiu sigur!
×
×
  • Create New...