stoicescualecs Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Platesc 10e paypal pentru cine reuseste sa imi falsifice 3 apeluri catre un numar prestabilit,cu o voce feminina si mesajul dorit de mine.PM/Reply cine stie/poate. Quote
SlickG Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 apeleaza la tradati in dragoste ))) ( joke ) Quote
pyth0n3 Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 (edited) Oricum se poate dar te costa ceva bani si apelul pe care vrei sa il faci ma refer la serviciul care va arata persoanei exact numarul ei de telefon daca vrei Deci va primi telefon de la numaru ei pe telefonul ei (Suna cam ciudat dar se poate) Edited December 20, 2011 by pyth0n3 Quote
firewind Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 (edited) Platesc 10e paypal pentru cine reuseste sa imi falsifice 3 apeluri catre un numar prestabilit,cu o voce feminina si mesajul dorit de mine.PM/Reply cine stie/poate.Ma bag, numarul destinatar, al stabilesti tu, nr apelant e treaba mea, mesajul al alegi tu, vocea feminina eu.Daca vrei ca sa-ti alegi nr. de pe care se efectueaza apelul (sa-l stabilesti tu) va fii mai scump, cam de 2k x oferta ta.PS. iti depaseste posibilitatile financiare, ultima varianta. Edited December 21, 2011 by firewind Quote
Pugna Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Ce idiotenii spui, asa ca sa te dai si tu impresia ca stii ceva. Sunt servicii voip care iti ofera posibilitatea sa faci spoof la caller id, cu jumate din cat ofera tovarasu stoicescu. Cautati si o sa gasiti. Ma bag, numarul destinatar, al stabilesti tu, nr apelant e treaba mea, mesajul al alegi tu, vocea feminina eu.Daca vrei ca sa-ti alegi nr. de pe care se efectueaza apelul (sa-l stabilesti tu) va fii mai scump, cam de 2k x oferta ta.PS. iti depaseste posibilitatile financiare, ultima varianta. Quote
call911 Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 e free se numeste call spoofing platiti doar costul convorbirii. Success. Quote
osyk Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 (edited) Aveti un site ptr call spoofing bun?Edit:Am cumparat 25 credite pe spoofcard.com, dar nu merge sa apelez in Romania Edited December 24, 2011 by osyk Quote
phantomas90 Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 crazycall.net acum l-am verificat. Doar ca nu merge sa puna alt numar. Mie mi-a aratat ca ma suna nr meu. In rest merge chestia cu voice pitch. Se taxeaza apel international. Quote
forum Posted December 26, 2011 Report Posted December 26, 2011 (edited) Ce idiotenii spui, asa ca sa te dai si tu impresia ca stii ceva. Sunt servicii voip care iti ofera posibilitatea sa faci spoof la caller id, cu jumate din cat ofera tovarasu stoicescu. Cautati si o sa gasiti.daca tot il faci idiot prin sintaxa fa un demo si arata-ne un call spoof daca nu taci, cunoscatorule, valabil pentru totiPUGNA Call911 fa-mi un demo si iti platesc apelul, de unde plm rasariti ca ciupercile dupa ploaie nu stiu cum generatia x, argumentati si iar argumentati prin fapte dovezi, demo, screen...etc, nu cu arial sau times new roman love story e usor sa scrii din tst mai greu este sa explici ceea ce scrii si ceea ce gandesti !stoicescualecs: daca gasesti pe cineva am si eu nevoie urgent platesc Edited December 26, 2011 by forum Quote
firewind Posted December 26, 2011 Report Posted December 26, 2011 Ce idiotenii spui, asa ca sa te dai si tu impresia ca stii ceva. Sunt servicii voip care iti ofera posibilitatea sa faci spoof la caller id, cu jumate din cat ofera tovarasu stoicescu. Cautati si o sa gasiti.Tovarase, fa-mi onoarea, si da-mi o solutie, la 50 de euro, sa sphuffff......Daca ai, am premiu pt tine, 500 da euroi, daca nu ai, nu fi zdreamta, si nu vb.mahsat - o vorba de pe strada - YouTube Quote
endemic Posted December 26, 2011 Report Posted December 26, 2011 (edited) voxox.com : serviciu gen skype, merge facut spoof la caller id.astept 500 de euro.PS: preturi foarte mici, de 50 de euro vb de te doare in gat.pentru ala care mi-ai dat prima data site-ul acum ceva timp, nu te-am uitat ! Facem parte din banii lui nu e problema! Edited December 26, 2011 by endemic Quote
call911 Posted December 26, 2011 Report Posted December 26, 2011 siptraffic.com incercatil merge perfect. Quote