Jump to content

Pugna

Active Members
  • Posts

    234
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Pugna

  1. Ofer 100 euro Western/Transfer Bancar/Posta celui care reuseste sa-mi ofere un plain la unul dintre hash-urile MD5 de mai jos: d1ab4aa938f2db200253657c4d07bfd7 34b63a4ed2bc455c9c74babfb2dd6639 ad6af4b5f3bec1f296d2072500b449ad 170cacce813154c67d4e858be1cc6fd5 f007e2b0663cdb64b7e8ed1f186658bf PM.
  2. Salut, Doresc sa integrez intr-un shop un API prin care clientul sa poata achita comanda online platind cu carte de credit. Din cate am auzit e vorba de un procesator de carti de credit. Cunoasteti ? Multumesc.
  3. MIRA TELECOM Student – Programming the future Ai reusit ceva pana la urma ?
  4. Exact asta voiam sa postez acum : https://www.net-security.org/secworld.php?id=12339
  5. Daca vreau sa-l scriu in PHP, APC se ia in calcul ?
  6. E foarte educativa sectiunea de ShowOff. O idee ar fi ca topicurile pentru ShowOff sa fie aprobate manual de un moderator in urma unui review. O limita de posturi pentru a putea accesa sectiunea ar fi o treaba inspirata.
  7. Sunt inutile petitiile online. N-au niciun impact si nu le ia nimeni in seama. Trebuie sa retineti ca daca ei vor sa adopte o lege, o vor face fara sa tina cont de opiniile altora.
  8. Ca drive-by-ul sa poata fi incarcat atunci cand se deschide mail-ul, e nevoie de un JS care sa faca document.write la un iframe ori direct la applet. Deci au XSS in pagina de vizualizare a mail-urilor.
  9. De ce il vrei neaparat cu GUI ? Poti sa-l portezi si pe Windows rulandu-l in Cygwin. Daca doresti, pot sa ti-l scriu in Java cu interfata grafica exact asa cum vrei.
  10. Cumpar orice aveti de Australia. Multumesc.
  11. rst-ul e hostat in germania, tara care nu te obliga sa pastrezi loguri, plus ca n-are nicio autoritate treaba cu forumul atat timp cat e moderat corespunzator ( discutii legate de frauda ), cat despre "unu" era vorba de orange franta impotriva google, iar perchezitia despre care stii tu n-avea nicio legatura cu rst-ul, iar accesul a fost oferit pe deplin numai ca idiotii n-au gasit nimic. te-am contrazis.
  12. Daca vrei cu "excerciti", atunci trebuie sa inveti C+; Daca vrei cu "exercit", atunci C.
  13. unul dintre cei mai periculosi hackeri din lume )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ma citez: Puscaria o merita hotii, criminalii si violatorii ... dar nu in ultimul rand si idiotii Asa ca eu n-am luat-o nicium ca s-o las "asa". Tu tine-i pumnii in continuare si vezi-ti de-ale tale.
  14. Acum il vor sparge altii pe Tinkode ... Nu va mai rade, va inghite. Pana acum suferea pe internet, acum o sa sufere stergandu-se la gura.
  15. Nu e sanatos sa doresti cuiva raul, dar sa razi pentru prostia de care a dat dovada te intinereste cu 5 ani.
  16. [COLOR=#000000][FONT=arial]Delivery to the following recipient failed permanently:[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=arial] [/FONT][/COLOR][EMAIL="Info@presatm.ro"]Info@presatm.ro[/EMAIL] [COLOR=#000000][FONT=arial]Technical details of permanent failure:[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=arial]DNS Error: Domain name not found
  17. Sa nu stricam thread-ul, dar e o discutie pe care nu o voi purta cu tine pentru ca stii tu mai bine ce face banul din om, anume ca il face mai modest si mai umil. Sa fim seriosi ... Il citam pe el cand spuneam de zeci de mii de euro si masini.
  18. Refuz sa cred ca l-ati banat pe individul care vrea sa posteze pozele. Pana la urma tot or sa apara. Care-i ideea ? Tinkode se lauda ca are zeci de mii de euro si masini, dar are usa de lemn, trening de zidar si laptop de pus pe okazii. @pythone: ca cineva sa te inteleaga trebuie ca mai intai sa te faci inteles prin coerenta cuvintelor; daca au o logica incercam sa ne ridicam la nivelul tau si tragem noi singuri conluziile.
  19. Neme si Nytro sunt de la inceputuri pe RST, iar pe HP tarziu au ajuns moderatori. Verifica te rog ultimile lor activitati pe HP si compara-le cu traficul forumului. Multi de pe RST au ajuns pe HP, nu invers, plus ca nimeni n-a venit nicaieri dupa nimeni. Esti in mari contradictii, slab informat si iti doresti din suflet sa-ti exprimi si tu ideile, ca asa e romanul, sa-si dea si el cu parerea, ca asa crede el. Retine ca doar adolescentii de 14-16 ani ca tine simt nevoia sa fie oi conduse si reprezentate de cineva; cauta in psihologie despre idoli ( necesitatea unui idol denota lipsurile din copilarie, ceea ce e regretabil, nu de ras ).
  20. Staff-ul RST trebuie sa ia in serios evenimentul. Reziliati-i accesul. Daca ia legatura cu careva, chiar daca isi dovedeste autenticitatea, si neaga ca s-ar fi petrecut ceva, fiti siguri ca e trimis sa adune informatii. Arestarea lui era inevitabila, a fost vorba doar de o chestiune de timp, aviz "hackerilor". Destept e cel care nu e de gasit. El doar a fost priceput.
  21. Pentru ca sunt prea multi care intreaba acelasi lucru. Voi ati decazut, nu forum-ul, iar de cele mai multe ori afirmatia "a decazut forumul" o folosesc cei care au scos bani de pe spatele multora de aici, dar carora nu le mai merge.
  22. Unii erau de pe RST, loc unde-si aduceau contributia in mare parte, unii erau pustani plictisiti ( chiar daca moderatorii se luptau cu spam-ul ), iar cei din administratie erau cu munca si viata personala; daca au observat ca utilizatorii nu aduc contributie s-au plictisit.
  23. Nu mai comentati aiurea specialistilor, omul a venit sa ne ceara ajutorul. E de apreciat ca a ales tocmai RST-ul ( care pana la urma are un renume ) si sunt sigur ca a fost ultima lui optiune, deci chiar are nevoie de o solutie. Se poate identifica usor gaura si atacatorul. octycris, trimite-mi un PM cu datele tale de contact.
×
×
  • Create New...