Nytro Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Mail de cocalari: h4ck3r@expect-us.netFormular de contact fara CAPTCHA, probabil vulnerabil la CRLF: ContactGramatica 1337: "Tutorialz"Meniu penibil facut cu cine stie ce porcarie: "Gooey Menu script"Design-ul inseamna niste tabele de faceam in clasa a IX-a.Pe scurt: rahat. Quote
Guest TheSun Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 he thinks we like shit..but we don't.he smells like shit . Quote
Irk Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 resurse faine. veniti cu alternative mai bune si o sa zic si eu ca expect-us e site de cocalari. Quote
DarkyAngel Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 resurse faine. veniti cu alternative mai bune si o sa zic si eu ca expect-us e site de cocalari.Index of / . Despre ??tia cu antisec mi-am tras o p?rere proast? înc? de la faza unde au zis c? fac gre?eli inten?ionate în gramatica altei limbi.. Quote
verde_888 Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Naspa realizare "Tutorialz- This section is currently under construction,this section will be for tutorials on all programs & more,located on this site.". Restul redirectionari catre alte site-uri. N-am vazut nimic nou restul sunt copiate. Quote