kaffros Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Salut, am o placa wireless la laptop cam modelul asta: Atheros AR9285 si prind semnal dar foarte slab 1 linie maxim 2 de la un hotel de langa mine, fara pass etc. Vreau sa stiu ce pot sa fac sa imi imbunatatesc semnalul macar cu 1-2 linii daca se poate face asta cumva, nu vreau sa sparg parole etc.. vreau doar sa imi mearga netul mai bine, daca se poate am nevoie de ajutor cu un model ceva pe usb wireless signal booster... sa-mi recomandati ceva etc(m-am saturat sa stau cu laptop-ul in geam.. vreau sa stau in pat). Va multumesc pentru ajutor Quote
aelius Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 (edited) Salut, Ai nevoie de un wireless repeater. Il pui la fereastra si tu cu laptopul te conectezi la el. Gasesti modele de iti faci semnal mai bun decat au ei in hotel. Edited December 22, 2011 by aelius Quote
lizard Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 sau wifi usb adaptor + usb cable? asta daca distanta e mai mica de 10 metri Quote
neox Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Salut, Ai nevoie de un wireless repeater. Il pui la fereastra si tu cu laptopul te conectezi la el. Gasesti modele de iti faci semnal mai bun decat au ei in hotel.da wireless repeater sau iti cumperi alt wireless card (mai bine usb) ,in leptop Atheros AR9285 ii foarte bun dar se pare ca antena care o are leptopul in rama de la monitor ii naspa Quote
MatriX Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Alfa AWUS036H + o antena directionala de 7 dbi face toti baniiun link de unde mi-am luat eu :Alfa AWUS036H 1000mW USB KIT- 3 ANTENNAS Magbase MOUNT | eBay Quote