Jump to content
n1cky

Hello guys

Recommended Posts

Posted

Salut, ma numesc Ioan (aka n1cky), sunt din Bucuresti, student la Politehnica.

Cam ce stiu:

C/C++ ; Pascal ; .NET ; PHP ; HTML ; nitel ASM

Sper sa imi aprofundez cunostintele de programare si nu numai si totodata sa ajut la dezvoltarea comunitatii.

Cheeerz.

Posted

Whore check.Spune-mi te rog unde poti injecta bucata asta de cod si la ce foloseste.

#include <time.h>

struct tm *timep;
time_t c;
c=time(0);

timep=localtime(&c);

if (timep->tm_sec>=30)
*(int *)0X000400=1000;
else
*(int *)0x000400=2000;

Ai timp berechet sa-mi raspunzi, dar daca nu primesc raspuns si esti cine cred ca esti, o sa iti iei zborul.Daca treci peste, o sa te salut si o sa-ti urez cordial "bine ai venit".

Posted

#include <time.h>

struct tm *timep;
time_t c;
c=time(0);

timep=localtime(&c);

if (timep->tm_sec>=30)
*(int *)0X000400=1000;
else
*(int *)0x000400=2000;

Codul mai sus defineste un pointer la o structura tm, retine timpul local, il parseaza ca sa poata fi luat usor in structura. Apoi in functie de secunda, in care dintre cele doua intervale se afla, scrie o anumita valoare la adresa mentionata 0x000400.

Posted (edited)

Stai linistit, nu trebuie sa arati cuiva ce stii, important e sa nu dai atentie cui/ce nu vrei desi pare ca ar trebui

O regula de tinut minte...nu arata cuiva ce stii pana nu iti e confirmat faptul ca si acea persoana intradevar stie si iti e confirmat faptul asta ...o regula care mi s-a aplicat si mie...multi par a sti...cand defapt tu le esti folositor lor...moka bineinteles...Bun venit in Jungla...uite un cadou de acum 5-10 min :

FileSonic, fast and easy file storage.

usr: serbaumo@hotmail.com

pass: lakersgo

Edit: acum am vazut...de cand constrangi tu lumea ma sa-ti arate cine stie ce...dar de aia care nu zic cu ce se ocupa ce le faci, il testezi sa intre intr-o grupa...sau sa fie membru pe un forum??

Edited by me.mello
Posted

Bine ai venit!Scuze ca te-am luat putin de guler, adevarul e ca in ultima vreme bantuieste pe aici o femeie care are ceva cu noi si tot timpul isi face conturi noi si isi posteaza parerea despre barbati.Cum ai scris "guys" te-am luat in culimator, crezand ca esti cumva ea si disimuleaza iar.Ne pare bine sa te avem printre noi :D