OnlineHelp Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 Lasa ca au copiat destul TOTI de la ei, acu e randul lor. Quote
daatdraqq Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 E periculoasa tehnologia asta . La cum ma transform eu cand sunt beat am toate sansele sa nu pot suna la taxi .Apple se duce usor usor la vale . Daca dispare si jailbreak-ul chiar nu mi-as mai cumpara un produs Apple .Mi se pare dubios ca odata cu moartea lui Steve Jobs , jailbreak-ul apare din ce in ce mai greu ,de deblocare nu mai zic .Cred ca el le mai scapa cate o informatie baietilor . Quote
Starker Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 Fara Jailbreak esti un nimeni cu Iphone... am avut toate Iphone-urile si pana aparea Jailbreak-ul toti se laudau cu aplicatiile si eu... mda... fain... Oricum platesti pentru aceasi calitate un pret dublu doar pentru ca are un mar pe spate ( ba chiar caracteristici mult mai slabe ! ) si tocmai de aceea nu vad de ce nu ar oferi lucruri gratis. A disparut vremea cand nu erau aplicatii si la un telefon conta sa aiba interfata ok, difuzor bun, carcasa care fura ochii etc. PANA SI BLACKLIST-UL ( APLICATIE PENTRU BLOCAREA APELURILOR DE LA NUMERELOR NECUNOSCUTE SAU PE CARE NU LE DORESTI ) COSTA BANI LA APPLE, precum si multe alte nimicuri ( transpus in C++... cateva if-uri, un while, si eventual un switch ). Lucruri care mi se pare indispensabile pentru un telefon. ( Cel putin mie, deoarece cumpar destul de multe lucruri de pe internet si nu doresc sa ma mai caute magazinele sa ma abureasca cu ofertele lor ). Atat am avut de zis. De laptop-uri nici nu mai spun la caracteristici ca dai cat inca un laptop doar pentru "lanterna" aia cu marul. Bafta si numai bine ! Quote