Jump to content

Starker

Active Members
  • Posts

    306
  • Joined

  • Last visited

About Starker

  • Birthday 12/20/1990

Converted

  • Location
    Llama's world

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Starker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. O fi dimineata si sunt cam buimac, dar sa mor io de inteleg ce vor. Sa inlocuiesc str_cpy si str_cat cu linii de cod?
  2. Si eu cand am spus ca e morse si e nothing to do... Raspunsul a fost nup...
  3. In legatura cu alegerea sa iasa afara sau nu.... ideea e ca trebuie sa aiba placerea de a sta in fata calculatorului, cu pauze regulate pentru a proteja ochii, dar sa aiba placerea asta... Daca ii place mai mult sa joace fotbal mai bine nu incearca decat sa piarda ani si sa observe ca si daca a invatat ceva, nu ii place pentru ceva de viitor. However... Bafta !
  4. Pe S3 inca e vai si amar android-ul... M-am jucat si eu pe S3-ul cuiva si uneori dadea eroare chiar si la launcher. Pe Galaxy Nexus nu am nici o problema nici cu 4.2. Apropo, winamp-ul e plin de bug-uri singur... nu e vina sistemului de operare, in timp mai fac update-uri, dar am avut multe necazuri cu el... se oprea singur... trebuia tot timpul sa ii dai force close ca sa mearga... imi ingheta ecranul si trebuia sa scot bateria...
  5. Yap... pt s3 sunt deja prea multe crack-uri... chiar nu mai ai nevoie de seriale. Pune-ti HelloOX si uiti de seriale.
  6. Cauta HelloOX... pur si simplu il certifici ala in funtie de emai... dupa care il instalezi si gata ! Poti pune ce vrei. Asa am facut cu vechiul meu N95 si a functionat. daatdraqq zice bine, era un site chinez pe care navigam dupa screenshot-uri ca nu intelegeam nimic. Nu e vorba de nici o reinstalare de soft la hack-uit symbianul, trebuie doar acea aplicatie care isi face treaba.
  7. Uite stundentii inteligenti ! Eu mi-am facut antena wifi si am pus o folie cu digi pe ea ca sa nu se prinda nimeni . Dupaia am luat un router wireless destul de puternic si l-am pus pe balcon. Ma gandeam sa mai pun routere pe unde apuc si sa le fac bridge-uri, dar ce e prea mult trage la ochi si nu vroiam asta.
  8. Eu m-am gandit sa aprinzi una, iar la cealalta sa ii dai foc la jumate. Nu ar merge si asa?
  9. Super tare . Eu pana acum puneam doar parola si ca sa fiu si mai sigur scoteam putin mufa din hard. No IDE Drivers si gata . Depinde si cat de inteligent e cel care vrea sa iti umble.
  10. Asta e viata ! Si eu mi-am luat bataie ! Mi-am luat-o mai de mult de la unu ca nu ii placea moaca mea... dupa 5 ani... s-a intors roata. A dat dracu sa il prind noaptea in oras printre niste blocuri cand eram plin de draci si nervi. Ma doare in pula ce s-o intamplat cu el ! L-am lasat pe jos acolo. Asa trebuie ! Sa te doara in pula de toti cacatii de oameni ! Daca nu te razbuni tu nu te razbuna nimeni ! Dar trebuie sa te razbuni cu cap ! Trebuie sa lase tipa vreo 2-3 luni.... nimic... si dupaia sa vina curva cu moaca umflata si tibiile rupte. Platesti un boschetar sau 2 cu 30 de lei si ti-o nenorocesc de tot pe aia. Pisica blanda zgarie rau ! Zgarie, dar trebuie sa zgarie cu cap !
  11. Off: Mie imi plac lamele. On: Bun venit !
  12. Norocul lui ca a scapat. Nu conteaza unde se angajeaza... oricum o sa ii fie monitorizat fiecare octet ce pleaca sau vine din calculatorul lui.
  13. ... abia acum am vazut voturile . Daca se folosea chat-ul cum trebuia nu se ajungea aici... oricum... mai bine fara decat RST Mirc.
  14. Nu stateam eu prea mult pe chat, dar cred ca inchiderea lui o sa duca la mult mai multe post-uri in offtopic.
×
×
  • Create New...