AllexCT Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 cine poate sparge acest forum...dar nu sa il distruga doar sa intre si sa ne arate si noua ce vorbesc aia sua cum sa intram sa vedem...este f interesant pt a ei vb acolo despre noile animale genetic obtinute...cercetatorii le-au rceat sia ucm le testeaza si zic despre ele ce si cum...poate cineva sa nitre sa ne zica ce e pe acolo? Quote
imported_ThuNder Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Si asta i chalange .. io zic mai degraba ca folosesti sectiunea asta ptr interes propriu .. Quote
devianc3 Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Shi sa fie in interes personal... Chiar eshti de acord cu testarea pe animale?... eu sincer nu.. mai bine sa se testeze pe ei singuri...Nu prea agreez cu ideea de a chinui animalele.. indiferent ce sunt...Eu tot timpu` am pus ipoteza asta:Mergi cu mashina pe un drum.. ca nebunu`... la un moment dat, un caine itzi taie calea... de pe contrasens vine o mashina.. shi pe marginea drumului... un betziv... ce alegi sa loveshti, shtiind ca nu potzi evita nici una din cele 3 posibilitatzi.. unul e lovit... adica.. ori tu, ori cainele, ori betzivu` ala plictisit de viatza care n-are ce cauta pe marginea drumului...Eu sincer.. aleg betzivu ... Shtiu ca-s mai ciudat, dar asha e...So... cine reusheshte sa sparga forumu` ... gg Quote
AllexCT Posted December 9, 2006 Author Report Posted December 9, 2006 nu ati inteles! NU se testeaza animale...ei creeaza animale obtinute genetic...animalele nu existau pana aucms a zic asa...ei leau creeat...si nu e neaparat in scop personal...nu pot spune ca mor de curiozitate sa vad ce vb dar mai mult si pt voi daca rveti sa descoperiti ceva in plus ,si e si destul de rgeu de spart eu c anu e forum php din cate imi dau seama...nus ca daca puteam il spargeam eu si il postal la club show off Quote