Jump to content
bruttus139

Software pentru spionat telefonul mobil

Recommended Posts

Pentru cine este interesat,sint in posesia unui software spy gsm, Hidden3

Softul a fost cumparat si din ce stiu nu poate fi instalat decit

pe o ,,pereche" de telefoane,numai ca eu de cind scormonesc prin el,cred ca

se poate ,,debloca".

Programul lucreaza pe baza de IMEI (zice comerciantul) dar asta se scrie separat.

Clonarea unui IMEI este relativ usoara si avem posibilitatea de a o face,

numai ca eu observ din sapaturile mele(nu sint expert in asa ceva) ca de fapt singura

chestie care corespunde este tipul telefonului pe care a fost instalat.

Sa explicam un pic.Softul a fost cumparat pe internet,si trimis pe email,ca fisier .sis

sau sisx daca nu ma insel,dar nu mai verific acuma,si acesta se instaleaza cu Nokia PC suite

in telefonul spionat,dupa care se devine ,,sclav" pentru cel care la instalat.

La instalare,se cere o configurare in telef. sclav,si anume se cere IMEI si numar de telefon

de la cel care il va spiona.

Dupa pasul asta,nu mai conteaza daca se schimba sim-urile,telefonul sclav ramine sclav,si ala care asculta la fel,

ramine spionul.

Softul este in versiunea 3,dar exista si variante mai sofisticate si mai scumpe care folosesc inclusiv

functia GPS pentru localizarea ,,sclavului"

Principalele caracteristici:

Recepción de una copia original de cada SMS enviado/recibido.---primeste o copie de fiecare SMS trimis sau primit

*Recepción de una lista detallada con todas las llamadas.----lista detaliata de convorbiri

*Aviso ante el cambio de la tarjeta SIM en el terminal.---anunta cind se schmba SIM-ul

*Escucha del sonido ambiental.----asculta mediul ambient(vreo 10 m in jurul telefonului)

*Escucha de las llamadas.----asculta convorbirile

Softul este compatibil cu absolut orice firma de telefoane,Orange,Vodafone,etc.

Marcile de telefoane pe care functioneaza le aveti mai jos:

NOKIA:

X6, X5-01, N97, N97 MINI, N96, N95, N95-8GB, N93i, N93, N92, N91 8GB, N91, N86 8MP, N85, N82, N81, N80, N8, N79, N78, N77, N76, N75, N73, N72, N71, N70, E73 mode, E72, E71x, E71, E70, E7, E66, E65, E63, E62, E61, E61i, E60, E55, E52, E51, E50, E5, C7, C6-01, C6-00, C5-01, C5-03, 6790 slide, 6788i, 6760 slide, 6730, 6720 classic, 6710 NAVIGATOR, 6700 SLIDE, 6682, 6681, 6680, 6670, 6650 Fold, 6630, 6600, 6290, 6260, 6620 Classic, 6210 Navigator, 6124, 6121 classic, 6120 Classic, 6110 Navigator, 5800, 5730, 5700, 5630, 5530, 5500 Sport, 5320, 5250, 5235, 5233, 5230, 5230 nuron, 5228, 3250, 3230

SAMSUNG:

OMNIA HD, i7110, INNOV8, SGH-L870, SGH-G810, SGH-i560, SGH-i550, SGH-i450, SGH-i400, SGH-i520, SGH-D730, SGH-D720.

LG:

LG-KT615, LG-KT610, LG-KS10.

Softul nu are limita de timp (din ce vad eu in fisierele lui are pina in 2014,dar asa mai pacalesc si ei un client)

Mai jos va las linkul paginii oficiale.

software espia movil

Daca cineva se pricepe si poate sa-l ,,deblocheze" sau vrea sa lucram in paralel si sa il eliberam de ,,sclavie",eu va stau la dispozitie.

Fisierul are 850 Kb contine unu .sis si 5 .pdf in spaniola.

In caz ca nu reusesc si nu este permis asa ceva mi-l puteti cere pe PM (sper sa fie voie)

Daca se reuseste ,,liberarea" cu toate ca a costat 500 eurasi,eu personal il ofer gratis.(daca il eliberez eu)

ps:

ori nu vad ori nu pot uploada fisiere

Din ce stiu eu...daca este .sis = symbian.Este pentru telefoanele cu sistem de operare symbian.

Un dezavantaj major: daca cele doua telefoane nu sunt pe aceasta platforma, nu se poate face nimic.

In ceea ce priveste localizarea si lucrurile legate de IMEI, nu stiu ce sa spun, avand in vedere ca stiu de localizarea pe android, dar nu si de monitorizarea unui telefon la distanta fara a putea avea acces la telefonul "sclav" (cum ii spui tu).

Din ce am vazut pe la tv si prin ziare, companiile de telefonie mobila din Romania vor sa implementeze ceva asemanator, dar pentru a bloca accesul la telefon. Adica sa faca o baza de date cu toate imei-urile telefoanelor pe care le pun la vanzare pentru a stopa furtul acestora.Din ce am inteles eu, acest lucru va fi disponibil, deocamdata numai pe smartphone-uri. Acum ramane de vazut.

In ceeea ce priveste softul descris de tine , e plin internetul de asa ceva si personal, nu ma pot pronunta.

LE: Deblocarea acestui soft, necesita cunostinte in limbaje de programare: C

Edited by skipper

Sclav,spionat,urmarit,numiti-l cum va vine mai bine,de parca ar avea vreo importanta.

Treaba asta cu IMEI-uiri aici unde sint eu se poarta de ceva ani,dar nu are nici o legatura cu antifurtul,sa fim seriosi,nu mai pot companiile de telefoane ca ti-l fura tie....ha ha,ei zic merci ca vei cumpara altul.

Nu stiu ce legislatie mei este in RO,aici nimeni nu poate cumpara un sim fara act de identitate,dar telefoane...bufff,ni le dau gratis la un anumit numar de puncte(bani vorbiti).

Nu cunosc limbajul de programare si nici nu mai ma apuc sa invat doar pentru un telefon.Am scormonit un pic prin soft doar ca sa vad daca are ceva deosebit sa imi atraga atentia,si stiind cum sa instalat,si ce anume sa executat,am observat la final ca apare marca telefonului pe care sa instalat si nimic in plus.

Sistemul functioneaza perfect,l-am testat si nu sint probleme,si de pe alte site-uri spaniole am reusit sa gasesc cite ceva ca sa-i activez si camul si alte citeva chestii,numai ca nu sint destul de expert ca sa-l fac numai 00110100101 si sa vad daca apare IMEI si daca poate fi schimbat.

Ca este ilegal sa schimbi un IMEI,asta se stie,dar imposibil nu este mai ales cu informatia din ziua de azi.Avem la indemina destule informatii sa scormonim in telefoane mobile,problema este ca daca o facem si incepem sa ne sunam familia,sau prietenii,.........vine ,,iarna" si inghetam.

Nu stiu,sint multe chestii care se pot discuta,dar legile sint din ce in ce mai aspre,si cum pe internet intre cei mai buni prieteni cresc cei mai mari dusmani cred ca nu are rost sa deschidem o discutie mai ampla.

Softul in cauza a fost platit,dar,ca si un RSA BK sau o parola wifi sau alte etc-uri,scopul acuma este didactic,deci cine are cunostinte si crede ca poate....

Pentru cine este interesat,sint in posesia unui software spy gsm, Hidden3

Softul a fost cumparat si din ce stiu nu poate fi instalat decit

pe o ,,pereche" de telefoane,numai ca eu de cind scormonesc prin el,cred ca

se poate ,,debloca".

Programul lucreaza pe baza de IMEI (zice comerciantul) dar asta se scrie separat.

Clonarea unui IMEI este relativ usoara si avem posibilitatea de a o face,

numai ca eu observ din sapaturile mele(nu sint expert in asa ceva) ca de fapt singura

chestie care corespunde este tipul telefonului pe care a fost instalat.

Sa explicam un pic.Softul a fost cumparat pe internet,si trimis pe email,ca fisier .sis

sau sisx daca nu ma insel,dar nu mai verific acuma,si acesta se instaleaza cu Nokia PC suite

in telefonul spionat,dupa care se devine ,,sclav" pentru cel care la instalat.

La instalare,se cere o configurare in telef. sclav,si anume se cere IMEI si numar de telefon

de la cel care il va spiona.

Dupa pasul asta,nu mai conteaza daca se schimba sim-urile,telefonul sclav ramine sclav,si ala care asculta la fel,

ramine spionul.

Softul este in versiunea 3,dar exista si variante mai sofisticate si mai scumpe care folosesc inclusiv

functia GPS pentru localizarea ,,sclavului"

Principalele caracteristici:

Recepción de una copia original de cada SMS enviado/recibido.---primeste o copie de fiecare SMS trimis sau primit

*Recepción de una lista detallada con todas las llamadas.----lista detaliata de convorbiri

*Aviso ante el cambio de la tarjeta SIM en el terminal.---anunta cind se schmba SIM-ul

*Escucha del sonido ambiental.----asculta mediul ambient(vreo 10 m in jurul telefonului)

*Escucha de las llamadas.----asculta convorbirile

Softul este compatibil cu absolut orice firma de telefoane,Orange,Vodafone,etc.

Marcile de telefoane pe care functioneaza le aveti mai jos:

NOKIA:

X6, X5-01, N97, N97 MINI, N96, N95, N95-8GB, N93i, N93, N92, N91 8GB, N91, N86 8MP, N85, N82, N81, N80, N8, N79, N78, N77, N76, N75, N73, N72, N71, N70, E73 mode, E72, E71x, E71, E70, E7, E66, E65, E63, E62, E61, E61i, E60, E55, E52, E51, E50, E5, C7, C6-01, C6-00, C5-01, C5-03, 6790 slide, 6788i, 6760 slide, 6730, 6720 classic, 6710 NAVIGATOR, 6700 SLIDE, 6682, 6681, 6680, 6670, 6650 Fold, 6630, 6600, 6290, 6260, 6620 Classic, 6210 Navigator, 6124, 6121 classic, 6120 Classic, 6110 Navigator, 5800, 5730, 5700, 5630, 5530, 5500 Sport, 5320, 5250, 5235, 5233, 5230, 5230 nuron, 5228, 3250, 3230

SAMSUNG:

OMNIA HD, i7110, INNOV8, SGH-L870, SGH-G810, SGH-i560, SGH-i550, SGH-i450, SGH-i400, SGH-i520, SGH-D730, SGH-D720.

LG:

LG-KT615, LG-KT610, LG-KS10.

Softul nu are limita de timp (din ce vad eu in fisierele lui are pina in 2014,dar asa mai pacalesc si ei un client)

Mai jos va las linkul paginii oficiale.

software espia movil

Daca cineva se pricepe si poate sa-l ,,deblocheze" sau vrea sa lucram in paralel si sa il eliberam de ,,sclavie",eu va stau la dispozitie.

Fisierul are 850 Kb contine unu .sis si 5 .pdf in spaniola.

In caz ca nu reusesc si nu este permis asa ceva mi-l puteti cere pe PM (sper sa fie voie)

Daca se reuseste ,,liberarea" cu toate ca a costat 500 eurasi,eu personal il ofer gratis.(daca il eliberez eu)

ps:

ori nu vad ori nu pot uploada fisiere

Foarte frumos ! DAR

Exista vrun program care instalat pe iphone mai exact 3gs sa pot fi spion pt alte telefoane ?

Din cate stiu eu formatul sis este ca un exe pentru windows (mai bine zis ca un .msi), nu mai stiu sigur daca poate fi deschis in winrar cum merge cu jar/jaf.

Ma gandesc la o idee care ar fi mai simplu de implementat: decat sa modifici installerul, mai bine mai faci unul care sa crackuiasca fisierele instalate de el.

IMEI-ul care vreau sa-l schimb se refera la cel care il are programul incorporat si care apartine primului telefon in care sa instalat.

La instalarea acelui fisier .sis in telefonul spionat,ti se cere IMEI de la cel care il va controla si numar de telefon.

Banuiesc ca astea ramin dupa aceea in sistem si vreau sa-l marunresc ca sa vad ce si cum,si sa-l schimb in functie de ce am nevoie.

Foarte frumos ! DAR

Exista vrun program care instalat pe iphone mai exact 3gs sa pot fi spion pt alte telefoane ?

Din cunostintele mele nu se poate controla mai multe telefoane de pe un unic telefon,dar este posibil sa existe si asa ceva,cine mai stie ce sa inventat in domeniul asta,dar probabil ca este mai complicat fata de aceste software-uri comerciale.

IMEI-ul care vreau sa-l schimb se refera la cel care il are programul incorporat si care apartine primului telefon in care sa instalat.

La instalarea acelui fisier .sis in telefonul spionat,ti se cere IMEI de la cel care il va controla si numar de telefon.

Banuiesc ca astea ramin dupa aceea in sistem si vreau sa-l marunresc ca sa vad ce si cum,si sa-l schimb in functie de ce am nevoie.

Acum în?eleg, credeam c? vrei s? schimbi imei-ul la vreun telefon din modelele enumerate de tine mai sus... Acest lucru este "imposibil" software(la nokia), ?i când spun imposibil m? refer la noi "muritorii de rând"

Trimite-mi ?i mie aplica?ia dac? ai folosit-o ?i imei-ul care l-ai pus, s? m? uit un pic peste ea(în PM)

BR. Dixon

In ce priveste IMEI-ul pe care sa instalat..........e ca si cind ti-as da numarul de cont si toate parolele necesare sa faci un transfer.

Nu în?eleg, ce anume crezi ca pot face cu imei-ul t?u!!! Î?i garantez c? nu po?i face nimic cu el... doar s? aflu ce model de telefon folose?ti.... în rest nimic.

Poftim imei-ul la unul dintre telefonele mele s? v?d cu ce te ajut?: 350697100130003.

Ce importanta are modelul meu de telefon?...si ce legatura are IMEI-ul telefonului meu cu programul in discutie?Subiectul este pe marginea unui software spion,care daca poate fi crackuit,poate fi de folos si altora,nimic mai mult.

Daca crezi ca poti face ceva in sensul asta este ok,si daca ne mai si spui, ca sa foloseasca toata lumea informatia,este si mai ok.

Pe mine ma depaseste,nu am lucrat in domeniul asta decit prea putin,si mai in tinerete,acum am alte preocupari.