Jump to content
andr3y

Reforma Sanatate

Recommended Posts

Posted

Nu ne pasa!

Daca ti-ai facut cont doar sa recrutezi zombalai sa va faca munca voastra si nu pentru securitate informatica, poti sa-ti iei catrafusele si sa pleci.

Daca era pe bune, nu se raspandea vorba si facea cate unul la tot orasul si era bogat peste noapte.

Posted (edited)

una la mana: nici macar nu a aparut legea asta ea fiind in lucru .

Doi la mana: Chestia asta cu scheme piramidale e de prin ani '20 si e rasuflata de mult oricum romani sunt invatati cu de astea de cand cu FNI-ul , mai apucati-va si voi de ceva nou ca incep sa ma plictisesc de la atata lipsa de originalitate

Trei la mana:Televiziunea Român?

Edited by parazitul29
Posted

Eu unu zic sa va inscrieti Reforma sanatatii 2012 - Alfa Club System

Nu platiti nimic , simplu , ce e asa greu ... Apoi daca e teapa trageti singuri concluzia pe 01 Martie cand se da start, si nu faceti nimic sau colectati adeziuni. Mai simplu de atat nu pot.

Te inscrii gratis si sunt 2 variante , Ori e teapa , ca mari hecari ce sunteti unii va veti da seama. Ori va veti uita la extrasul meu de cont la final si toate dovezile cati bani am facut din reforma. 100-300 Lei / Adeziune(om) nu e mult , cand ai multi prieteni , inseamna ceva, poate nu pentru vedetele astea mari de administratori care fac bani cu sacu, si stau pe forum, daca faceau asa multi bani nu vad rostul la ce ar avea 1000 posturi pe forum, pentru cei normali ar inseamna ceva.