robertutzu Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Thread mutat la "pubela". Botul ala trebuie sa dispara de acolo. Sa citeasca RSS-uri si sa dea stiri din securitate nu poate ? Trebuie neaparat sa injure. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted January 11, 2012 Author Report Share Posted January 11, 2012 cautam si eu pubela... mi se pare normal sa apartina acolo, dar ca idee doar admini pot sa execute !injura tex, la fel de bine ar putea sa fie !rss stiri, orikum injuraturile astuia sunt formidabil de funny zi ca nu e asa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Daca sunt formidabil de funny, poti cumpara un domeniu.~ # whois injuraturi.orgNOT FOUNDEu le consider formidabil de nefolositoare, da-le ... in fusta mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...