Petzy Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Traian B?sescu r?spunde unei interpel?ri ruse?ti privind Basarabia - YouTubeO fi el prost chioru, da aici la facut ca un profesionist pe ala!Jos palaria =) Quote
GT139 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Adica ce a avut de spus el cu << Romania nu are nici un fel de experienta in anexarea altor tari>> eu am inteles doar ca ie n p***a de RM corect??? si daca e asa si noua ne ie n P***A de ro... de nu ie asa scuzeee Quote
Moderators Dragos Posted January 20, 2012 Moderators Report Posted January 20, 2012 Frumos, i-a intors-o. Quote
Petzy Posted January 20, 2012 Author Report Posted January 20, 2012 Adica ce a avut de spus el cu << Romania nu are nici un fel de experienta in anexarea altor tari>> eu am inteles doar ca ie n p***a de RM corect??? si daca e asa si noua ne ie n P***A de ro... de nu ie asa scuzeeePai mai mergi in scoala ca sa mai inveti cate ceva.Parlamentarul respectiv insinua ca noi facem punem in practica niste metode si politici dubioase si ca interesul nostru e sa anexam Republica Moldova la Romania.Traian Basescu a fost atent, genial si destept si a raspuns cum nu se putea mai bine, si anume:Si-a amintit istoria, si-a pastrat calmul si ia aratat ca de fapt Rusia (URSS, etc) are cea mai mare experienta in a anexa abuziv alte state pentru ca asta au tot facut pana in prezent. Intelegi acuma? Quote