skull Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 (edited) Buna seara!As vrea, daca se poate, sa vad parerile voastre legate de cel mai bun domeniu in care ai putea activa ca si programator(avantaje/dezavantaje) - programare(C/C++, Java etc.), programare web(html, css, php, javascript etc.), baze de date(MySql, Oracle etc.), administrare server(Linux, FreeBSD etc.)Pe imbecilii care ar posta sa faca off-topic o sa-i rog sa se abtina. Multumesc! Edited January 15, 2012 by skull Quote
DuTy^ Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Pai iti recomand filmul Office Space!! serios fara offtopicAi zis acolo mai multe domenii.. ca si sysadmin se castiga bine dar tre` sa sti ca in palma tot linux si freebsd si netu si etc.) La toate se castiga bine, acum depinde ce iti place, unde te simti comod... dezavantaje cam la toate sunt: stresul (daca ai sef), timp muult "pierdut".avantaje sunt: bani, lucru de acasa, accese, poate faima.., sa poti spune " eu am facut asta" , si cam asa! in general sunt avantaje metale si spirituale. material sunt doar bani! Quote
Nytro Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Daca esti bun nu conteaza domeniul, o sa iti gasesti de munca. E mai greu la inceput, dar usor-usor o sa gasesti ceva frumos, care sa iti placa si care sa iti aduca venituri substantiale.Pe partea de PHP se cauta, dar sunt multi si trebuie sa fii bun, Java inca e cautat, dar nu stiu cat timp o sa mai fie, posturi de administrator nu sunt foarte multe, dar cred ca se castiga bine, iar C++ cred intotdeauna va fi cautat.Vezi si tu pe bestjobs/ejobs ce se cauta, cauta in functie de experienta ceruta si vezi ce criterii se cer la fiecare. O sa "pierzi" doua zile cu asta, dar apoi vei stii exact ce ai de facut. Quote
skull Posted January 16, 2012 Author Report Posted January 16, 2012 Multumesc pentru raspunsuri! Daca mai are cineva alte pareri as fi curios care-s acelea. Quote
cifratorul Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 poate tie nu o sa-ti placa domeniul ala, asa cum unii au ales sa fie programatori si nu avocati sau altceva unde castigau mai bine. incearca/informeaza-te despre fiecare domeniu si vei lua o decizie. degeaba iti zicem noi. nici nu ar trebui sa te iei dupa cum zice unu sau altu. Quote