Jump to content

cifratorul

Active Members
  • Posts

    226
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by cifratorul

  1. Hehe.... am intrat si eu paici dupa ceva timp si ma bucur sa vad ca @sulea inca spune "povesti" dastea frumoase de-ale lui. Jos palaria!
  2. Ceva interesant: http://joxeankoret.com/download/breaking_av_software-pdf.tar.gz
  3. 9999+9:9=10000 acum e randul meu. trecem la programare: cum afisezi un mesaj gen "Zolder e mai jmeker ca cifratorul" dintr-un program C++ fara sa ai definita functia main() (sau main sa fie ceva de genul void main() {return;} ).
  4. Nu zice chiar asa. Depinde pe ce pozitie te duci. Eu am vazut si juniori pe acolo. Procesul de recrutare e mai lung si cam prost gandit cel putin din ce am vazut eu.
  5. Va recomand DOAR antivirusul din suita Bitdefender. in produs vin la pachet si alte chestii mai dubioase (firewall-ul, safebox etc.). Daca vreti sa va jucati mult mai bine folositi alt AV. Din ce am testat BD are probleme cu punkbuster.
  6. ooo ...ce placere sa mai aud de crackmesteru' sef @sulea
  7. La Multi Ani! Sa fi se potriveasca bitii si octetii asa cum vreti voi . Sa intelegeti toate hex-urile si sa vi se compileze toate sursele!! Sanatate si tot ce va doriti ma intorc la pahar numai bine !!
  8. Fujitsu Siemens nici eu nu recomand . Eu as merge pe un DELL Vostro cu i7 si placa video pe nvidia asa cum ai zis ca preferi. Dar din ce vad stocurile sunt epuizate.
  9. marcaj dasta evident se foloseste in general pentru trucuri. sper ca nu va bagati la poker cu asa ceva
  10. Mobile JavaScript Application Development Bringing Web Programming to Mobile Devices By Adrian Kosmaczewski
  11. Poate omu e pasionat de programare si se refera la memory dump. @VANITY: Sunt sigur ca te referi la functia MiniDumpWriteDump nu-i asa? MiniDumpWriteDump function
  12. daca sunt licente normale o sa mearga pe un numar limitat de calculatoare cel mai probabil 3.
  13. parca e ceva de genu : y^3+y^2-17y+15=0; y^3+3*1/3*y^2+3*1/9*y+ 1/27 -(17+1/3y) +14+26/27=0; (y+1/3)^3 -1/3(y+1/3) ....z^3-1/3z+C=0....
  14. World of Mercenaries - World of Mercenaries
  15. e f simplu. daca folosesti "precompiled header" atunci trebuie sa incluzi in fiecare cpp stdafx.h asa cum spune eroarea:. Did you forget to add '#include "StdAfx.h"' to your source? daca nu folosesti asa ceva atunci te duci in setarile proiectului si scoti precompiled header
  16. la fel de bine se poate spune ca daca blog-ul era slashdot.org atunci era un privilegiu.
  17. da. te uiti in fereastra de dissasembly, pui breakpoint undeva, vezi la ce adresa sunt stringurile, deschizi si o fereastra de memory ca sa te uiti la adresa aia, si de acolo vezi ce diferenta trebuie adunata ca sa ajunga la stringul urmator. din cateva incercari o sa reusesti.
  18. @u0m3: da depinde de compilator dar cele 2 stringuri constante ce apar ca parametrii fiind date de acelasi fel vor fi stocate mereu in aceeasi zona de memorie.
  19. return ((x & 0x01) ? ((x >> 1) | 0x80) : (x >> 1)); daca e nevoie de transportat un bit functia mea face OR pe biti cu 0x80 deci bitul apare in stanga. de ce zici ca mai e reversibil atat timp cat in final nu mai compari decat 6 caractere?
  20. eu am incercat si alte variante nu numai fork sau printf ce gasesti pe google. initial am incercat sa bag niste asm in conditia de if da nu mi-a inghitit compilatorul asa ceva. asa ca ce mi-a mers cat de cat a tinut cont de faptul ca toate aceste stringuri constante ce apar ca parametri sunt stocate de compilator in aceeasi zona de memorie.
  21. functiile alea au mers bine la prima parola. problema e ca acum algoritmul tau nu mai e reversibil deoarece compari la sfarsit doar primele 6 caractere si in rest poate sa fie orice si de orice lungime . e cam de brute-force.
  22. @sulea: nu prea ma prind la partea a2a . am inteles ca in final trebuie sa fie doar primele 6 caractere egale cu ce trebuie dar nu prea dau de o parola cu caractere printabile .
×
×
  • Create New...