Jump to content

Karl

Active Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Karl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am primit oferta pentru ceva asemanator, administrare, creare de materiale, promovare, facebook, youtube. Nu stiu cat sa cer ? Cat se cere pentru asa ceva ? Nu e vorba de o companie, e pentru o persoana gen Poptamas care se ocupa cu scrieri motivationale...
  2. Am gasit o nisa si as vrea sa o implementez intr-o pagina de facebook. Mai merita sa imi fac o pagina de facebook ? Pot avea ceva castig din asta ? Intreb pentru ca lucrurile evolueaza rapid in mediul online si eu nu mai sunt la curent cu domeniul paginilor de facebook. Ce asteptari reale pot avea ? Multumesc.
  3. Poti spune ca sunt bani castigati ca freelancer. Sunt freelanceri care au facut cateva milioane de $, ar fi usor de justificat.
  4. Cum procedezi ? Le arati ca esti "reala", le ceri bani, fac plata si apoi ignore ? Eu stiu ca la paypal poate sa isi ia inapoi banii, exista un interval scurt de timp, sau mai nasol te poate raporta. Folosesti yahoo sau skype?
  5. http://www.youtube.com/watch?v=sWA4ll6WXVE
  6. Karl

    fifa 13

    Exista vreo modalitate de a juca fifa 13 multiplayer folosind lan ? Am vazut pe youtube niste tutoriale cu crack pentru online, sunt toate fake ? Nu vreau sa-mi virusez calculatorul. De aceea va intreb pe voi, poate e cineva care se pricepe. Exista vreo modalitate de a juca online ?
  7. Pariul lui Pascal e o cretinitate. Daca ar exista, Dumnezeu si-ar da seama ca tu crezi in existenta lui doar ca sa nu ajugi in iad( si sa pierzi totul). E absurd, pe divinitate nu o poti pacali. Consider ca Dumnezeu, in probabilitatea existentei lui, ar aprecia mai mult sinceritatea mea, decat falsa credinta. Din cauza acestui pariu al credintei, multi indivizi se tem sa recunoasca faptul ca intr-adevar ei nu cred in divinitate si prefera sa traieasca intr-o credinta iluzorie, sperand ca poate asa vor primi mantuire vesnica.
  8. Exista vreo metoda sa adaug prieteni fara a fi blocat ? Mi-au suspendat contul de 3 ori, desi nu am adaugat decat maxim 10 persoane de fiecare data inainte sa fiu blocat. Chiar daca pe unele persoane nu le cunosc, nu abuzez de acest serviciu. Este extrem de frustrant sa fi blocat. In concluzie, pot face ceva in acest sens ?
  9. Daca incercam sa ne explicam existenta, ajungem sa credem intr-un Dumnezeu ca si creator, atunci pe Dumnezeu cine l-a creat ? un alt Dumnezeu ? Astfel, potrivit intrebarii " cine a creat pe cine ? " ajungem la nimic. Nu poti sa justifici existenta lui Dumnezeu prin faptul ca tu nu iti poti intelege provenienta. E ca si cand tu cauti o scuza pentru o intrebare, la care e clar ca nu ai un raspuns. Nerecunoscand incapacitatea de a intelege, creezi o entitate supranaturala. Mie-mi pare simplu, la inceput, neintelegand fenomenele naturii, omul a creeat cate o zeitate pentru fiecare: zeul fulger,zeul soare, zeul pulii etc. Odata cu aparitia stiintei, cand s-au explicat o parte din fenomene, s-a incetat sa se mai creada in zeitati. Si treptat, numarul zeilor s-a redus. Pana azi, cand a ramas numai unul, Dumnezeu (ma refer doar la crestinism). Probabil cand o sa avem capacitatea de a iesi din dilema existentei, atunci se va termina odata si capitolul Dumnezeu. Din pacate, nu cred ca voi mai prinde si asta, asa ca nu mai am sa va spun decat : noapte buna !
  10. Romania se pregateste de lupta impotriva hackerilor. Cu ce ? cu furci, cutite si topoare ?
  11. E incredibil, senzational de amuzant Daca vreti sa va jucati OTV Live - Transmisie live OTV pe internet - OTV online - OTV - Traieste senzational
  12. Imi cer scuze @co4ie, am incercat ideea ta dar fara succes, primesc eroare la pasul cu # sudo make
  13. Atunci, in conditia in care nu imi este recunoscuta placa, ce stick as putea cumpara din romania sa fie compatibil cu wifislax ?
  14. In concluzie nu pot face nimic, cu placa pe care o am ? Dupa sesiune voi merge acasa o saptamana, aveam nevoie. Nu vreau sa investesc intr-un stick, din cauza vitezei. De rds nici nu se pune problema, imi cer 120 ron taxa de conectare pentru un contract pe o perioada determinata. Sa zicem ca o sa ma descurc eu, insa ce voi face la vara ? O sa stau 2 luni si jumatate, as vrea rds, dar nu-mi surade sa le platesc lor taxa aia de 120 de ron plus inca 60 ron pentru doua luni de internet.
×
×
  • Create New...