Canterul Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 (edited) Salutare .. sunt nou pe aici , numele meu este Robert .. sunt din Tg-Jiu , si site'ul vostru' mi s-a parut foarte interesant si as dorii sa intru' in comunitatea voastra ! Mai multe .. vedem pe parcurs !Bine v-am gasit !ps.: As dorii si eu sa stiu daca imi pot schimba numele de utilizator , se poate.. ? Edited January 17, 2012 by aelius nu este nevoie de scris boldat peste tot ; repara ce este modificat cu rosu. Quote
Sonny Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Bine ai venit, spune-ne si ce cunostinte ai. Si nu, nu iti mai poti schimba numele de utilizator Quote
cleopatra Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 ciao, e cineva dispus sa ma ajute cu ceva aici??? Quote
Starker Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 ciao, e cineva dispus sa ma ajute cu ceva aici???Avem pe forum rubrica de ajutor... iti recomand sa intrebi acolo unde pot vedea toti. Putini dau pe la prezentari de useri noi.Scuze pentru off... bun venit ! ceva limbaje de programare cunosti? spune-ne tot ! Bafta ! Quote
ShadowWhite Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Bun venit pe si succes la munca Quote