dekeeu Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Neavand ce face am dat cu scanneru intr-un subdomeniu de la google si mi-a gasit niste cacaturi. Ideea e ca nu stiu daca ele sunt importante sau chiar exista deoarece nu am cunostinte in domeniu si poate va dati voi cu parerea . Quote
shaggi Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Din cate vad ai sqli deci te sfatuiesc sa nu faci nimic public decat celor in care ai incredere:)Daca raportezi la google o sa zica, ca e o pula si nu primesti nimic:) Quote
Petzy Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Presupunand ca e un scanner cat de cat serios si nu doar sa afiseze orice acolo pe ecran.Dar din moment ce zice ca habar nu are ce a gasit, de unde sa aiba el norocu sa dea peste o 'bogatie' de scanner de genul?Ma rog, pana la mai multe detalii sunt de aceeasi parere cu shaggi %_% Quote
Guest expl0iter Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Unele scannere mai fac si figuri. Quote
dekeeu Posted January 17, 2012 Author Report Posted January 17, 2012 Ma acum chiar nu mai inteleg nimic . Am dat sa scanez domeniul in sine google.com si mi-a gasit aprox 30 sqli si aproape dublu cookie .. si inca scaneaza Quote
Guest expl0iter Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Ma acum chiar nu mai inteleg nimic . Am dat sa scanez domeniul in sine google.com si mi-a gasit aprox 30 sqli si aproape dublu cookie .. si inca scaneaza Ce scanner folosesti? Daca e webcruiser, lasa-te pagubas.Ai nevoie de ajutor? Quote