kingkill666 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 foloseste cineva de aici hosting de la zyma?l-am achizitonat ieri..am instalat un script..si totul pare sa mearga O.K.singurul lucru care ma deranjeaza este ca...daca ai mai multe conexiuni cu site-ul..il freci in cur prea tare se blocheaza sau ceva..nu ma refer in sensul ca le cad lor servele ci mai degraba tine de IP:-/Daca ai IP dinamic un simplu disconnect si connect este de ajuns..daca ai IP static...d-zeu cu mila.Am vb cu tipul de la suport si acelasi lucru mi l-a spus..sa pastrez deschisa doar o sg fereastra si totul va fi bine.site-ul inca nu este gata dar macar sa va convingeti : hdwalls.info Quote
aelius Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Serverul este la Rapidswitch in Anglia, reteaua este super ok.Are niste reguli prost configurate. Un browser poate deschide si 200 de sesiuni tcp (raman in timewait), asta nu inseamna ca este un atac dos si trebuie blocat. O protectie nu se realizeaza prin blocarea clientilor legiti.De asemenea, KeepAlive este Off (la curl --head apare "Connection: close") - Asta te incurca la servit elemente statice.expose_php este lasat default (on) in php.ini (apare versiunea php in headere: "X-Powered-By: PHP/5.3.8")Server configurat de amator. Quote