blondul90 Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 ScribdandScribdcui nu ii covine sa nu o citeasca ..este facut de mine in totalitate tutorial o parte din el si este gratis ...momentan asteptati sa isi revina videobb si videozer ..merge pe alalte hosturi de video ps: admin nu stiu daca am voie cu link astea Quote
M4T3! Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Fratioare nu s in pericol sa se inchida astea? videoweed, novamov, videobb, videozer... parca megaupload e inchis. Eu am facut peste 100 de dolari intr o luna si ceva pe videoweed lucrand cam jumatate de ora pe zis i cu ceva trickuri gasite de mine, dar cu cap. Acum nu stiu daca mai are rost sa continui ca mi e teama sa nu se inchida si sa fi muncit in zadar. Quote
Weedy92 Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Videozer si Videobb au inchis platile Quote
M4T3! Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Bun, pe mine ma intereseaza videoweed. Cum voi stii daca o sa se intample asta si cu ei? Daca sunt inchise se mai pot redeschide? Quote
CristianRoflmao Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 frumos,astept sa revina site-urile si incep si eu . Quote
M4T3! Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 pai de unde stii ca revin? si de unde stii ca tu o sa mai ai contul respectiv cu banii respectivi? pe videoweed imi creste cu 5 dolari pe zi fara sa fac nimic acum Quote
Guest expl0iter Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Dupa ce nu mai merge metoda, toata lumea posteaza cum a facut bani..Macar lasati pentru voi metodele ma daca tot nu le-ati postat cat timp au fost valide.E ca si cum ai castiga bani din trafic de droguri, iar cand nu se mai drogheaza lumea spui ca principalii clienti erau copiii sub 15 ani, iar principala metoda de a-i face dependenti era otrava de sobolani, morfina bagata in frunze de brusture sau coarja de banana tratata cu acetona. Quote
M4T3! Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 expl0iter, ce parere ai de videoweed? Va cadea? daca da o sa mai reapara? sa mi vand contul? fac cam 5 dolari ep zi acum fara sa mai uploadez nimic, am deja peste 100 de dolari. Sau sa mai stau sa fac 200 si sa i scot? sau sa o mai lungesc mult si bine? daca va cadea o sa mai apara? Quote
Guest expl0iter Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 expl0iter, ce parere ai de videoweed? Va cadea? daca da o sa mai reapara? sa mi vand contul? fac cam 5 dolari ep zi acum fara sa mai uploadez nimic, am deja peste 100 de dolari. Sau sa mai stau sa fac 200 si sa i scot? sau sa o mai lungesc mult si bine? daca va cadea o sa mai apara?Nu stiu... incearca; Quote
fimoza85 Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Alte site-uri nu mai stiti ? sau cand vor fi in functiune acestea ? Quote