Jump to content
blondul90

Metoda mea Videobb si videozer , ovfile ..etc

Recommended Posts

Posted

Fratioare nu s in pericol sa se inchida astea? videoweed, novamov, videobb, videozer... parca megaupload e inchis. Eu am facut peste 100 de dolari intr o luna si ceva pe videoweed lucrand cam jumatate de ora pe zis i cu ceva trickuri gasite de mine, dar cu cap. Acum nu stiu daca mai are rost sa continui ca mi e teama sa nu se inchida si sa fi muncit in zadar.

Guest expl0iter
Posted

Dupa ce nu mai merge metoda, toata lumea posteaza cum a facut bani..

Macar lasati pentru voi metodele ma daca tot nu le-ati postat cat timp au fost valide.

E ca si cum ai castiga bani din trafic de droguri, iar cand nu se mai drogheaza lumea spui ca principalii clienti erau copiii sub 15 ani, iar principala metoda de a-i face dependenti era otrava de sobolani, morfina bagata in frunze de brusture sau coarja de banana tratata cu acetona.

Posted

expl0iter, ce parere ai de videoweed? Va cadea? daca da o sa mai reapara? sa mi vand contul? fac cam 5 dolari ep zi acum fara sa mai uploadez nimic, am deja peste 100 de dolari. Sau sa mai stau sa fac 200 si sa i scot? sau sa o mai lungesc mult si bine? daca va cadea o sa mai apara?

Guest expl0iter
Posted
expl0iter, ce parere ai de videoweed? Va cadea? daca da o sa mai reapara? sa mi vand contul? fac cam 5 dolari ep zi acum fara sa mai uploadez nimic, am deja peste 100 de dolari. Sau sa mai stau sa fac 200 si sa i scot? sau sa o mai lungesc mult si bine? daca va cadea o sa mai apara?

Nu stiu... incearca;