DarkyAngel Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Salut ?i bine v-am g?sit ! M? numesc C?t?lin, folosesc nickul DarkyAngel de vreo 6 ani , am cont de aici de prin August, dar nu l-am prea folosit decât pentru vizualizare linkuri.. Câ?iva m? ?ti?i ?i de pe chat, acolo am început s?-mi pierd timpul . Despre cuno?tiin?ele mele ?tiu PHP la un nivel avansat ( zic eu ) , HTML avansat, CSS mediu, C++ încep?tor, Visual Basic încep?tor, python încep?tor spre mediu , îmi place s? m? joc cu consola pe linux cu toate c? principalul S.O e windows, folosesc cam tot timpul linux pe ma?in? virtual?.. Cam atât despre mine .În rest ce s? spun, îmi place atmosfera de aici, ?i sper s? nu am probleme cu nimeni . Quote
raynor009 Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Catalin buletin sta in coada si bea vin Quote
mandeamarian Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Catalin buletin sta in coada si bea vin OFF:Catalin spaima sticlelor de vin Salut si bine ai venit! Quote