Biteshock Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Salutare. Sunt nou pe forum (desi stiam de mai de mult de existenta lui). Sper ca o sa ma poata ajuta (sau lamurii) cineva de pe acest forum deoarece aici cred ca gasesc oameni mult mai priceputi ca mine. Asa cum sugereaza si titlul, am un telefon Xperia X10i. Mi-am pus de ceva timp pe el Android 2.3.3 , dar nu oficial ci flashuit (acesta cred ca e termenul ). Problema mea este urmatoarea...telefonul se misca destul de greu (recunosc am pus o thema si niste widgeturi, dar si inainte de a le pune mergea la fel de greu) si nu stiu ce sa ii mai fac. Ma oftic cand vad mai multe telefone cu Android care desi sunt mai ieftine in magazine ruleaza mai bine decat al meu. Astfel am ajuns in prgaul de a crede ca ceva este in neregula cu tefonul si sper ca cineva de aici sa imi poate oferi o lamurire daca nu cumva chiar o rezolvare a problemei.Astept raspunsuri de la voi.Toate cele bune,Biteshock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx06costy Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 EU am un Xperia X10 Pro Mini,cred ca nu este mare diferenta intrele,inafara de marimi.O sa ma uit in seara asta prin soft si pe net sa vad daca gasesc ceva despre.Sper sa pot sa te ajut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biteshock Posted January 28, 2012 Author Report Share Posted January 28, 2012 Te-as ruga. Mai am un amic care are un telefon ca al meu si cand a intrat in el a inceput sa injure ca mergea in reluare in anumite momente. De asemenea jocul Line Runner se misca greu ca si cand ar avea LAG sau ar fi in slow motion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx06costy Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Al meu pot sa spun ca se misca foarte bine.Nu am avut nici un fel de problema(sa se blocheze sau altceva).Chiar acum fac update la soft si o sa revin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 Instaleaza un custom rom , Fa Root la el , instaleaza JIT , instaleaza setCPU si fai overclock, sterge aplicatiile de care nu ai nevoie , schimba home-launcher cu LauncherPro , instaleaza data2sd ... si cam atat as putea sa-ti recomand momentan ... cauta Aici mai multe idei .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biteshock Posted January 29, 2012 Author Report Share Posted January 29, 2012 Mersi de sfaturi. O sa incerc si revin cu un raspuns Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansud2007 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Cum a spus si co4ie cauta pe XDA un soft cat mai simplu sa manance putin din RAM,fara prea multe teme si widgeturi,lasa home screenu cu un wallpaper normal scoate live wallpaperu daca ai....sfatul meu este sa nu te bagi la overclock! Bafta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusgsm76 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 setool rezolva sigur prob ta.pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...