tink-code Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 ce motiv este asta? Ban permanent pentru zvonuri aiurea. Acum va faceti de cap dupa propriile voastre regululi.. se rasuceste kw3rln cand aude asa ceva, putin respect va rog.Omul a zis:Se aud zvonuri ca exista sifonari aici, si unul dintre ei era cel mai bun prieten al lui, deasemeni membru rstcenter, discutiile de pe ym intre cei doi au fost interceptate conform declaratiilor DIICOT ? tex garantezi tu ca sunt zvonuri aiurea si ca nu exista sifonari pe acest forum, drept pentru care i-ai dat ban dupa cum ai considerat? daca da cum garanteziromanii s-au cam saturat de pretexte de genul:@digitalcore: Ban permanent pentru zvonuri aiurea. Rahaturile de genul asta fac utilizatorii sa nu mai aiba incredere in adminii/moderatorii/hosterii comunitatii.@shaggi: Nu mai mancati rahat cu lingurita aiurea.Pentru ceilalti, in cazul in care sunt intrebari de genul:RSTCenter este hostat de firma mea din 2009, in Germania. Din cate stiti, aceasta tara nici macar nu a semnat vreun tratat de gen SOPA sau chestii de genul. In privinta logging-ului: Contrar altor tari, in Germania legea spune sa nu RETII log-uri, lucru care se si intampla, nefiind pastrate log-urile de access ale website-ului. Singurul loc in care apar informatii despre adresele IP este baza de date, iar acolo apare doar ultima adresa folosita.Din cate vedeti, sunt destul de activ pe forum si contribui cu ce pot la el (mici exemple: am cumparat SSL pentru un mediu mai privat, am luat licenta vbulletin, etc). Va rog sa nu bagati in seama orice ratat care afirma ca ofer sau oferim informatii ratatilor de militieni. Este complet legala chestia cu no logs si nu ne poate obliga nimeni sa furnizam ce nu avem.In privinta lui TK: Eu am intrat astazi si am schimbat atat parola cat si adresa de email de la account apoi m-am logat eu. Deci, orice "last log" a disparut de acolo. Asta nu este o scuza sa justifice acel ban te rog scoatel.
Zatarra Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 (edited) Ma pish. JetP.S. Ca sa nu mai creezi alt thread si pentru mine sa stii ca posturile de acest gen se fac in sectiune speciala sau trimti simplu un pm respectivului. Si cu asta v-am pupat salut la revedere Edited January 31, 2012 by Zatarra