twixinv Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 (edited) Salutare tuturor, numele meu este Tudor si am 16 ani (Epic).Cam greu cu introducerea, ca orice ,,nou venit" am citit si eu prima data prezentaririle celorlalti (mare greseala) am vazut ca multi au fost luati la bâz? lucru care m'a cam pus pe ganduri (sa ma prezint ...sa nu ma prezint) si totusi iatama aici cu mainile pe tastatura.Sunt si eu elev al unui liceu ca orice pustan de 16 ani, locuiesc intr-un oras de pe malul Dunarii si sunt la profil Filo-Bilingv deci la orele de informatica nu facem mare lucru (o felicitare, un conquiztador).Cunostintele mele sunt cam 0 inafara de sa zic 50% Html, vreau sa evoluez cat mai repede si sunt dispus sa fac tot ce mi se cere pentru a avansa.Am luat aceasta hotarare (sa ma alatur voua) pentru ca usor usor simt ca mi se iau toate drepturile sau mai bine zis Ni se iau de la viata reala pana la cea virtuala si nu vreau sa mananc din painea lor ba chiar sunt dispus sa schimb meniul dar pentru asta e nevoie de munca.In viata reala ma descurc foarte bine pot sa spun in ciuda faptului ca parintii mei sunt oameni de rand cu rate la banci si diferite firme de asigurari care trag din greu ca eu sa devin ,,Cineva" acel cineva cu un salariu mare care poate sa isi intretina o familie si toate cele acest specimen din societatea noastra se numeste ,,Om care a reusit in viata" ei bine nu zic ca eu vreau sa mor de foame, eu vreau sa ies din tipar si sa schimb ceva lucru pe care toti ar trebuii sa il vrem de la viata. Acum ca am terminat cu prezentarea si toate cele o sa va cer niste sfaturi inca de la inceput.Planul: In scoala mea se va introduce cat de curand catalogul online,directorul este un pupincurist de la PDL lucru care ma deranjeaza foarte tare.Ceea ce vreau sa fac este simplu vreau sa aflu parola de la adressa de email a scolii lucru care nu pare greu de facut in cel mai banal mod (o pagina scam si trimitem un mail gen,,Draga scoalaX@yahoo.com va rugam accesati acest link lx.ro si logativa pentru a confirma bla bla) secretara care are parola si se ocupa cu siteu scolii si tot ce tine de calculator o sa muste foarte usor. Dupa ce o sa am parola o sa fac rost si de parola de la siteu scolii si apoi cand se va pune in practica ideea cu catalogul si parola administratorului de acolo care va fii aceeasi secretara.Ce vreau eu sa fac este sa le demonstrez acestor oameni directorului si restul cadavrelor care vin in salile de clasa sa arate cat de smecheri sunt ei dand un 2 ca si ei pot fii pusi la pamant.(Toata chestia este un fel de protest) Ceea ce vreau eu sunt niste sfaturi ex: sa ma duc la un internet caffe cand trimit emailu cu scamul?, sa il trimit de acasa folosind un proxy? pentru ca toata chestia asta poate ajunge la politie....Acestea fiind spuse astept raspunsurile voastre:). Edited February 3, 2012 by begood Quote
dmx06costy Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Salutari si bun venit pentru inceput,pentru restu las pe alti sa dea cu parerea.Bafta Quote
begood Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 (edited) instalezi keylogger pe fiecare computer din retea ? sniffuiesti parolele cu cain and abel spre exemplu. instalezi un rat la secretara / director pe comp (pui la autorun pe usb), trimiti un fisier infectat o arhiva bindata cu un rat la director din partea inspectoratului, pui si tu acolo un nume. Edited February 3, 2012 by begood Quote