Jump to content

EterNo

Active Members
  • Posts

    231
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EterNo

  1. ceva mai 'non-conventional' documentare subtitrate gen criminal minds aveti??
  2. PM care are.. sa fie Succeava sau partea Moldovei . facem schimbu f2f cu test.
  3. 2.Pentru ca FRUNZA VERDE din Resita se stie ), glumesc bineinteles.Am fost la niste conferinte unde oarecum m-au convins sa le dau un vot.Simplu, asa-i?
  4. in primul rand aveam ceva pe el, dupa niste canepa fiarta vreo 2 kg cu niste untura de pork(cine stie, intelege) + bere destula si altele pe langa, mi la luat cineva.. e ok acu?
  5. nu am umblat cu telefoane ce se poarta acum din diverse motive, habar n-am.. am avut un samsung galaxy core g350 care oricum il mai foloseam cand aveam nevoie de microfonu din casti si altele.. sos-u ala smecher' care te ajuta mult daca stii sa te folosesti de el
  6. Care se pricepe si stie android bine in asa fel incat sa ma ajute sa sterg tot dupa un telefon furat(mie) pm, platesc.Cat mai repede pana nu il reseteaza sau plm.. era criptat oricum android dar nu cred ca are vreo importanta. @am rezolvat, mersi mult baietii. la resetat cineva, nu a scos nimic din el(asa spune el, oricum nu mai conteaza) si l-am recuperat.Tc, ms.
  7. Salut, revin cu un alt topic penal.. dar in acelasi timp, din lipsa de 'cunoastere' daca pot spune asa va intreb de curiozitate ce pula mea pot pati legal. Sa intamplat ca am ascultat muzica destul de 'tare' pana la ora 2:30(dar a continuat dupa ce am primit amenda pana la 5) dimineata, a venit politia mi-a futut o amenda de 200 lei (initial vroia 500) da a mai scazut fraieru cand am vorbit cu el.Bun, cobor jos si ii pun masina un Fiat punto nou pe pana, vreo 2 roti. acum, legal as putea patii ceva? daca nu are dovezi? PS: acu ma intreb.. fiind a 2-a oara cand iau o amenda d-asta.. nu prea inteleg multe ca sa o pot da cu ei din fanta in cola ) , intrebarea e: nu puteau sa ma avertizeze frumos? la fraierii astia de vecini le-am scris pe amenda in spate sa plateasca ei amenda si le-am aruncato in balcon. PS2: nu e vorba de banii.. da nici de prost sa nu fiu luat. PS3: puteam sa le spun frumos ca sunt in vacanta si nu am buletin romanesc sau ca nu-l gasesc oricum sa intre in casa fara mandat n-aveau cum, dar fumat+beat , nedormit, cine mai gandea atunci ok, vroiam sa plec pe moment cu astia care erau pe la mine da ii cunosteau astia la politie sa ne batem pula de ei... dar, cica..ne luam si bataie daca era... o alta intrebare: daca nu le dadeam act de identitate si nu coboram cu ei jos sa semnez amenda, imi luam prin posta, era mai simplu ,nu ? debea ma explic.. sunt si nedormit de 3 zile siiiiiii ma doare-n pula, serios... daca as avea pe cine sa intreb, as intreba.. da asa' cand n-ai pe nimeni care sa iti explice.. mai bine ma fac de ras pe RST cu topicuri de genu.. ca sa stiu si eu cum sa reactionez a 2-a oara cand imi bat fraierii la usa.
  8. Bun, aveati dreptate.. fata' sa pus in continuare cu vrajeli dupa ce iam aratat indiferenta totala..... in concluzie' .. nici n-am cuvinte sa o descriu! numai bine si imi pare rau de topic-u asta... o cunosteam de 3 ani si totusi m-am panicat ca un prost, ma rog. PS: curvele merita doar muie! @T/C mod, mc.
  9. Nam cum.. daca nu plecam de acolo nu se intampla asta. nu raspunde niciunde.. mi-a lasat doar un mesaj prin care mi-a dat de inteles.. legatura n-am cum sa o iau cu ai iei cand stiu ce parintii are si cata incredere aveau in mine, dar daca na mai mers.. ce sa-i fac.
  10. Sa zicem ca sunt major acum dar sunt cu ea decand eram minor, ea fiind minora acum.. cred ca se aduna cate ceva si mi-a mai spus si amenintat cu asta.. daca se intampla ceva si lasa un mesaj ceva acolo, pot sa patesc ceva? chiar daca nam fortato vreodata.. doar ca am jignito tare pe mess in ultimu timp..Faza e urmatoarea: ea ma santajat cu ceva.. gesturi, mofturi` etc. si mi-am bagat **** doar ca n-am putut sa tac din gura si sa fie totul ok, din diferite motive.. PS: sa nu credeti ca ma injosesc sa fac un topic de genu pentru offtopic, fiti on daca imi puteti face o ideie.E prima oara cand patesc asta.
  11. EterNo

    Fun stuff

    @FreddieTux sa mai postat de 10 ori minim
  12. Era un serial cu o politista si niste puscariasi care sau teleportat in trecut cand au fost condamnati la moarte, la mai postat un user p-aici.. doar ca nu-l mai gasesc, stie cineva cum se numeste?
  13. @sebywarlord, intradevar in nord te ajunge si la 15 gram-ul, in sud sunt alte preturi si alta economie si aici ma refer de la chirie pana la alimente.. iarba-i alta treaba daca eu am pe x si y care vand cu 5gr care-i pretu normal dar mi-o dau mie ca prieten cu 2, asta-i alta treaba.
  14. Din sud, Italia.Asta daca ai prietenii!
  15. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TIm7BmhCKMk
  16. @sleed, nici sa nu incerci.. o sa ajungi un drogat depedent si o sa te arate lumea cu degetu! Si daca tot cauti ceva tare incearca amnesia sau niste hash din Franta. sau de la negrii.
  17. Vorba aia.. daca vorbim de droguri mai intai excludem iarba
  18. @SynTAX cum ai ajuns sa compari criminalii cu fumatorii? mai lasati-ne in pula mea cu vorbitu din auzite!
  19. .com .it 1 euro doar ca puteti inregistra doar 1.. la pretul asta
  20. Poker pe stars si live in fiecare sambata si duminica.A da, si iarba zilnic.
  21. Weeds daca ai ceva bun sa te uiti la el
×
×
  • Create New...