adonisslanic Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Deschisesem acum un PDF huge cu Okular si imi manca aproape tot procul, si m-am gandit sa fac un topic pe tema asta: Care este cel mai bun PDF reader dupa parerea voastra? Dupa parerea mea, evince e cel mai bun in linux, apoi foxit reader ^^Edit: acum mi-am pus xpdf, pare bun Quote
black_death_c4t Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 ezPDF ;D rolls on android Quote
bcman Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 ?i eu recomand tot Foxit Reader. Apoi ar veni PDF X-Change Viewer. Quote
Vlachs Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Iti dai seama, te-ai gandit tu mult sa faci un topic din asta pentru ca nu sunt sute de articole/topic-uri din astea pe net. Acum serios vorbind ai impresia ca rst-ul e locul tau de joaca si locul unde pui toate intreabarile tampite posibile ?Nimeni nu are de gand sa faca ceva cu posturile idioate de genul asta ? Quote
black_death_c4t Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Iti dai seama, te-ai gandit tu mult sa faci un topic din asta pentru ca nu sunt sute de articole/topic-uri din astea pe net. Acum serios vorbind ai impresia ca rst-ul e locul tau de joaca si locul unde pui toate intreabarile tampite posibile ?Nimeni nu are de gand sa faca ceva cu posturile idioate de genul asta ?iar n-ai parte de sex ? )) Quote
adonisslanic Posted February 6, 2012 Author Report Posted February 6, 2012 (edited) Eu zic ca threadul meu e mai potrivit pentru off-topic decat altele care nu au nici cea mai mica legatura cu domeniul IT ^^. Si din moment ce asemenea intrebare idioata nu e pe forum, de ce sa nu o pun eu ? :\Ontopic: xpdf nu prea mananca la resurse din cate vad, si deschide chiar foarte bine pdfuri mari... Si imi place ca are functia sa salveze locatia paginii unde inchid. LE: dar e cam rudimentar, but hey, it gets the work done Edited February 6, 2012 by adonisslanic Quote