blondudok Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Salut am reusit sa trimit cuiva "virusul" dar cand i-am dat restart la calculator , nu mi-a mai aparut la Connections , cum se face ca atunci cand victima isi reaprinde calculatorul mie sa imi apara in lista si sa ma pot conecta din nou la calculatorul lui.Ms Quote
nedo Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Tu ai ip dinamic? Persoana respectiva are ip dinamic? Cum spune si jetus, ai bifat optiunea de start-up cand ai construit serverul? Quote
blondudok Posted February 5, 2012 Author Report Posted February 5, 2012 La Module StartUp ? Nu nu am bifat acel lucru. Pentru a merge trebuie bifat? In tutorial nu am vaz acel lucru si de aceea nu am bifat:)Ms astept raspunsLE: da amandoi avem ip dinamic RDS Quote
nedo Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 atunci o sa trebuiasca sa faci cativa pasi in plus, deoarece daca ai ip dinamic serverul care ruleaza la victima nu o sa poata sa se conecteze la tine.Va trebuii sa iti faci un cont pe no-ip.org si sa iti creezi acolo un dns. Pe calculatorul tau instalezi soft-ul celor de la no-ip si in serverul de la dark-comet setezi ca ip de conexiune dns-ul inregistrat pe no-ip.org. Traficul care vine pe dns-ul respectiv va fi redirectionat catre tine. Ai tutorial pentru asta pe forum, cauta-l.Le. Da trebuie bifat module start-up. Quote
blondudok Posted February 5, 2012 Author Report Posted February 5, 2012 Poi am un server creat la no-ip si imi apare in dreapta jos icoana de la ei cea rotunda verde , doar ca nu aveam bifat start-up Quote
nedo Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Atunci doar aia trebuia sa faci si ar trebuii sa fie ok.Doar bifeaza start-up la noul server si ar trebuii sa fie ok.Orice victima care v-a primi noul server v-a pastra serverul si dupa restart. Quote
blondudok Posted February 5, 2012 Author Report Posted February 5, 2012 Ok iti multumesc , daca o sa mai am ceva probleme am sa revin cu un edit!Multumesc celor ce au postat ! HF Quote
blondudok Posted February 5, 2012 Author Report Posted February 5, 2012 (edited) Am rezolvat chestia ca dupa restart sa imi apara , dar acum cum inregistrez parolele folosite de victima ?L.E : Cand inchid darkcomet si il redeschid nu mai apar serverele de ce ? Edited February 5, 2012 by blondudok Quote