romanul Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Sincer, acuma am incercat sa ma conectez cu un alt user si parola.Si ghici ? Mi-a dat ca useru si parola nu este din zona mea. Sunt curios, sunt foarte curios cum si-au dat seama ca eu nu sunt din zona aia ? Are cineva vreun raspuns + de asta, am sunat la ei si tipu' de acolo stia cand eu m-am conectat, el m-a dat afara, el a putut face orice. Si-a schimbat RDS securitatea ? Ne putem teme de asta ? Quote
Vlachs Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Sunt curios, sunt foarte curios cum si-au dat seama ca eu nu sunt din zona aia ?Ce intrebare inteligenta, poate are legatura cu o cutie de pe scara bloculu sau unde dracu mai e ea amplasata, ea contine poate un numar/locatie? Quote
actunderdc Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Simplu. Vlan-uri. Invatati retelistica inainte sa acuzati aiurea. Quote
against_modern_football Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 De facebook si alte nebunii nu va plangeti niciunu ca va stocheaza locatiile Quote
Angellinho Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Auzi tu...sa`si dea seama fraierii aia de la net de locatia ta... I`o fi ajutat cineva... Quote
LordNimrod Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Am avut si eu aceeasi pb. Dupa ce am pus MAC-ul de la routerul care il folosesc de obicei a mers. Quote
xplosive Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 nu iti face griji, parerea mea. Si mie imi zice la fel:)), dar tot stau pe usere linistit, nu a venit nimeni la usa pana acum. Quote